Her venter en dejlig, bred sandstrand med lavt vand og spændende oplevelser og aktiviteter på herregården Hessel, der er omdannet til Landbrugsmuseum. Besøg også Louns Sø og nyd freden, roen og det rige fugleliv.
Vælg mellem 49 sommerhuse
Luksussommerhus til 6 personer beliggende på en åben naturgrund i Hvalpsund.
Luksussommerhus til 6 personer beliggende i er roligt feriehusområde på en åben naturgrund i Hvalpsund. Huset ligger centralt i forhold til udflugtsmuligheder og en tur langs havnen med et rigtigt fiskermiljø og lystbåde. Emne nr. 130-L50301

Hvalpsund Strand er en dejlig, bred sandstrand med lavt vand og meget fine forhold for børnene – bl.a. en legeplads. Glæd jer til at tilbringe nogle hyggelige timer ved vandet på en varm sommerdag, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Leg, sop og pjask i vandkanten sammen med børnene, byg et sandslot eller gå med dem op på legepladsen. Nyd at I har al den tid til hinanden I kan ønske jer.

Få kilometer mod syd finder I herregården Hessel, der har rødder helt tilbage til slutningen af 1300-tallet. Den har haft mange forskellige ejere igennem tiden, men er nu omdannet til landbrugsmuseum. Stuehusets indretning er ikke blevet ændret i mange år, og fremstår som et kig tilbage i 1800-tallet. Se også hvordan man pløjer marker uden brug af maskiner, lad børnene prøve gamle håndværk som smedning, vævning, lysestøbning og meget mere.

Ved Louns Sø venter en fredelig og uforstyrret naturoplevelse i et flot område, der er hjem for et rigt fugleliv. Når man står inde ved bredden og kigger ud over det smukke landskab er det svært at forstå, at der indtil 1995 slet ikke var nogen sø. Det var nemlig først på dette tidspunkt at søen blev genskabt, efter at området havde tjent som landbrugssjord. Tag kikkerten med, det giver bedre muligheder for at se dyrelivet på tæt hold.

Leje af sommerhus Hvalpsund med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Hvalpsund med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Hvalpsund er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Hvalpsund nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hvalpsund - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Hvalpsund. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hvalpsund. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hvalpsund hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hvalpsund her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hvalpsund, et feriehus Hvalpsund eller en feriebolig Hvalpsund er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Hvalpsund til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hvalpsund nu!

Vælg mellem 49 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.