Fur er en dejlig ferieø i Limfjorden, som er let tilgængelig med færge. Her findes et mindre antal skønt beliggende sommerhuse. Naturen er super flot og utroligt afvekslende. Øens høje bakker gemmer på 55 millioner år gamle hemmeligheder prøv om I kan finde nogle af dem. Følg den anlagte sti og se den flotte natur på tæt hold, eller prøv lykken med fiskestangen.
Vælg mellem 63 sommerhuse
Sommerhus til 10 personer beliggende på stor naturgrund på Fur med udsigt over Limfjorden.
Sommerhus til 10 personer beliggende på en stor naturgrund på Fur med udsigt over Limfjorden. Huset rummer et poolrum som udover swimmingpool og indeholder et spabad. Fra poolrummet er der direkte adgang til terrassen. Emne nr. 090-13417

På Fur er der aldrig langt til den nærmeste strand, men da alle strandene er præget af sten og skaller er det en god ide at have passende fodtøj med til vandet. Mulighederne for at samle spændende sten og skaller er i topklasse.

Selv om Fur ikke er så stor, er naturen faktisk meget afvekslende. Den sydlige del af øen er lav og frugtbar, mens den nordlige del består af høje bakker og klinter, hvor lyngen vokser. Bakkerne består af moler og gemmer på spændende hemmeligheder under den lyngklædte overflade. I leret findes nemlig mange forsteninger af planter, fisk og andre havdyr, som levede her for mange millioner år siden, og som blev fanget og indkapslet i leret da de døde.

Det er spændende at gå på jagt efter forsteninger i området, der er kendt som et af verdens bedste steder at lede efter fossiler. Prøv selv, og se om I har heldet med jer det eneste der kræves er tålmodighed. Langt de fleste fund må tages med hjem. Det gælder dog ikke helt særlige fund af f.eks. fugle og skildpadder. Tag jeres fund med til Fur Museum, her kan de fortælle hvad det er I har fundet. Her kan I også se mange af spændende forsteninger, som igennem tiden er blevet fundet på Fur.

Ved Emmelstenhus på den nordlige del af Fur starter en 12 kilometer lang sti, som går igennem det bakkede landskab, og fører jer forbi højdepunkterne i den flotte natur. Udsigten ud over landskabet og Limfjorden er fantastisk fra de højeste steder på ruten.

Der er fine muligheder for lystfiskeri på Fur, hvor der især er gode muligheder for at fange havørreder. De bedste fiskepladser i nord er Knuden, Svenskehulen, Rødsten, Færker Odde og Færker Vig. I øst kan det anbefales at kaste snøren ud ved Grønne Odde og Engelst Odde. Harvarp Odde er den sydligste pynt på Fur; den nemmeste vej dertil er at parkere ved havnen og derefter gå ad stranden mod vest.

Leje af sommerhus Fur med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Fur med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Fur er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Fur nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Fur - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Fur. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Fur. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Fur hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Fur her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Fur, et feriehus Fur eller en feriebolig Fur er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Fur til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Fur nu!

Vælg mellem 63 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Fantastisk natur med en masse historie
Fur
20 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skøn natur!
Fur
10 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 april
dog ingen som i ingen fisk i fjorden
Fur
16 voksne 4 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Fur er fantastisk ??
Fur
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Meget var vinter lukket
Fur

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.