Ferieområdet Gjellerodde ligger i en egn med smuk og meget alsidig, vestjysk natur. Her finder I dejlige strande og Danmarks tredjestørste skov samt et rigtig stort udvalg af attraktioner, der er interessante for børnefamilier.
Vælg mellem 212 sommerhuse
Flot og velholdt sommerhus til 6 personer i Gjellerodde kun 150 m fra Limfjorden.
Flot og velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i Gjellerodde med en fantastisk panomarudsigt over Limfjorden og hele området. Huset ligger kun 150 fra Limfjorden og 500 m fra indbkøb. Emne nr. 084-L112152

Gjellerodde er navnet på en lille odde i bunden af Nissum Bredning ved Limfjorden. Gjellerodde er et dejlig fredeligt ferieområde, beliggende omkring 6 km nord for købstaden Lemvig. Området har en herlig, børnevenlig sandstrand med lavt vand og en fin, lang badebro. Stranden er ca. 250 meter lang og har blåt flag. Der kiosk, cafeteriafaciliteter, legeplads og toiletter tæt på stranden og desuden rigtig gode parkeringsforhold. På Gjellerodde Strand er det let at samle mange strandskaller især fra muslinger og østers. Nyd også en gåtur i vandkanten mens solen går ned til lyden af sagte bølgeskvulp.
Det lave og rolige vand ved Gjellerodde er godt til både badning, surfing og kajakroning.

Hjemstavnsgården Gjellergaard, der ligger på Gjeller Odde, er en restaureret bygning, som repræsenterer den vestjyske fiskerbondes byggestil. Den gamle del af gården er indrettet som hjemstavnsmuseum, hvor der ud over udstilling er salg af håndarbejder, uld, smykker og rav. Efter en dejlig gåtur i den skønne, omkringliggende natur, kan man inden for åbningstiden efterfølgende nyde en forfriskning i Cafe Gjellergaard.

Det nærliggende Lemvig Museum er en interessant oplevelse for hele familien. Stedet kan sammenlignes med en ”kinesisk æske” med mange rum, der hver især har en egnshistorie at fortælle. Børn kan godt lide museets mange kringelkroge og trapper og kan sammen med resten af familien gå på ”bogstavjagt” eller tage på ”museumssafari”. Er vejret godt kan man benytte museets have til en lidt anderledes ferieoplevelse, idet man i billetsalget på museet kan låne en legekurv med rekvisitter og beskrivelser af gamle lege, man derefter kan prøve af. Tag bare madkurven med og nyd en sjov, hyggelig og oplevelsesrig dag på Lemvig Museum.

Klosterheden Plantage, som er Danmarks tredjestørste skov, er beliggende cirka 25 km fra Gjellerodde. Et fantastisk sted til mange formål – f.eks. kørsel på mountainbike, idet Klosterheden Plantage har landets længste MTB-rute på 50 km, hvor man tilmed næsten er garanteret at have kronvildt inden for synsvidde. Det dejlige skovområdet er også skønt til vandreture, hvor I kan opleve alt fra de vilde bævere til bunkers fra 2. Verdenskrig og bronzealderhøjen Anglands Høj.

I Thyborøn, kun ca. 22 km fra Gjellerodde, ligger et par spændende attraktioner, som også er velegnede for børnefamilier. Det betagende Sneglehus lader sig ikke overse! Det er overalt, både ude og inde, dækket af fascinerende mønstre skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Sneglehuset indeholder også en omfattende samling af flaskeskibe udført af vestjyske fiskere. Til attraktionen hører en butik, som sælger alle former for rav, smykker, konkylier mv. samt sjældne, maritime brugsting så som skibsklokker, kompas, termometre og lignende.

Kystcentret Thyborøn dækker over hele 5000 m2 fyldt med spændende aktiviteter. Her vises blandt andet hvilke kræfter, der er med til at forme den jyske vestkyst, samt hvordan kystbeskyttelse etableres og fungerer. Her er krybdyrszoo både med udstilling af dyr, som er naturligt forekommende i den vestjyske natur, samt de, der nu er uddøde. I Kystcenterets bunker kan I høre historien om den danske spion, der under 2. Verdenskrig var kendt under navnet ”Skildpaddespionen” og hvis identitet forblev ukendt helt frem til 1989. Børnene vil helt sikkert også nyde den 3000 m2 store kystlegeplads opbygget efter mottoet ”sand, vand og forstand”.

Fra solopgang til solnedgang kan man alle dage året rundt komme til vejrs i Bovbjerg Fyr, der ligger omkring 17 km fra Gjellerodde. Fyrtårnet, bygget i 1877 som et af de første på den jyske vestkyst, står på en 41 meter høj klint og selve tårnets højde er 26 meter. Nyd den imponerende udsigt og læg efterfølgende måske vejen forbi cafeen på Bovbjerg Fyr. Cafeen har salg friskbrygget kaffe andre forfriskninger og tilbyder en menu, hvor der så vidt muligt anvendes lokale råvarer i sæson.
Hele landskabet omkring Bovbjerg Fyr er meget velegnet som mål for en familieudflugt. Stranden og skrænten danner perfekte rammer for aktiviteter som drageflyvning, boldspil og lignende.

Leje af sommerhus Gjellerodde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Gjellerodde med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Gjellerodde er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Gjellerodde nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Gjellerodde - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Gjellerodde. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Gjellerodde. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Gjellerodde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Gjellerodde her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Gjellerodde, et feriehus Gjellerodde eller en feriebolig Gjellerodde er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Gjellerodde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Gjellerodde nu!

Vælg mellem 212 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Kort (gå) afstand til rigtig dejlig strand og SUPER hyggelig by i Lemvig
Gjellerodde
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Mega fedt med Limfjorden og Vesterhav
Gjellerodde strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skøn sted.nartur mæssig
Gjellerodde
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 november
Lidt langt til alring - uden for sæsonen
Gjellerodde
8 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 september
det var svært at finde - ikke på GPS'en endnu. Så vi kørte lidt rundt og ledte. Vinåede ikke ned til vandet så det kan vi ikke fortælle om. Vi var på knallerttur (arrangement ca 20 minutters kørsel fra sommerhuset) og det var en sjov oplevelse, der bestemt kan anbefales.
Gjellerodde

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.