Det maleriske ferieparadis Thyholm er så godt som total omkranset af Limfjorden, og den afvekslende natur indbyder til udendørs aktiviteter af så godt som enhver art. Områdets interessante seværdigheder og familievenlige attraktioner er med til at sikre en afvekslende ferie.
Vælg mellem 86 sommerhuse

I det naturskønne og hyggelige ferieområde på Thyholm finder man mange familievenlige feriehuse. Det fascinerende landskab har et væld af vandre- og cykelstier, så man kommer nemt vidt omkring. Undervejs kan man opleve hyggelige autentiske landsbyer og smukke kyststrækninger, hvor man kan holde pause og nyde udsigten.

I de lidt større byer er der familievenlige restauranter og caféer og fine indkøbsmuligheder, ligesom det er en fornøjelse at købe frisk frugt, grønt og lokale specialiteter ved boder langs de små veje.

Er I til alt godt fra havet, kan I glæde jer over, at fiskerne i de lokale havne sælger friskfangede fisk direkte fra kutteren. På den lille ø Jegindø, som er forbundet med Thyholm af et dige, kan man desuden købe friske blåmuslinger.

Langs Thyholms kyst ligger de skønneste badestrande med rent og lavt vand. Helt ideelt for børnefamilier. Her kan børnene lege og bade, mens de voksne holder øje og slapper af på stranden. Limfjorden har også de helt perfekte rammer, hvis man vil windsurfe eller fiske.

Selvfølgelig skal man da ud at opleve det område, man holder ferie i. Thyholm har masser at byde på, også når det gælder naturoplevelser. Bl.a. den 40 hektar store Hvidbjerg Plantage og de imponerende stejle skrænter ved Odby. Landtangen Munkholm Odde er et naturbeskyttet område, hvor man kan nyde strandengen og det rige fugleliv.

Også Jegindø er et besøg værd. Her lokker gode badestrande samt en smuk og afvekslende natur. Ta’ madkurven med på tur og giv jer tid til at nyde en gåtur ved stranden og områdets fredfyldte atmosfære.

Blandt de interessante seværdigheder på Thyholm tæller Den Hellige Kilde ved Hvidbjerg samt Thyholm Egnsmuseum og Apotekergården i Søndbjerg. Det historiske apotek er i dag et spændende egnsmuseum.

Ved Oddesund ligger et bunkeranlæg fra 2. Verdenskrig. Anlægget danner rammen om Kutter og Bunkermuseet. Arkitektur- og historieinteresserede må ikke gå glip af et besøg på herregården Hindsels. Kultur- og handelsbyen Holstebro, der ligger en halv times kørsel syd for Thyholm, er også et charmerende bekendtskab.

Leje af sommerhus på Thyholm med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus på Thyholm med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning på Thyholm er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse på Thyholm - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus på Thyholm. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Thyholm. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Thyholm her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Thyholm, et feriehus på Thyholm eller en feriebolig på Thyholm er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie på Thyholm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Thyholm nu!

Vælg mellem 86 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 3 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Dejligt roligt område. Tæt på strand.
Oddesund
8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fint område
Lyngs
10 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 marts
Ligger lidt ude på landet, dejlig naturskønt, flot solopgang, og ok tæt på havet, hvis man er til gode traveture.
Lyngs

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.