Glæd jer til en lang og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand i et flot fjordlandskab med høje klinter. Mulighederne for lystfiskeri er helt i top, og der er nem adgang til attraktioner, seværdigheder og oplevelser i lokalområdet.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Flot sommerhus til 4 personer beliggende i Toftum Bjerge, kun 350 m fra fjorden.
Flot sommerhus til 4 personer beliggende på en havegrund med gynger og legehus i Toftum Bjerge, kun 350 m fra fjorden og 400 m fra en 18-hullers golfbane. Emne nr. 121-31-5012

Toftum Bjerge er et roligt ferieområde som er beliggende i et utrolig kønt landskab med høje klinter, lige ud til Limfjorden. Stranden består af fint sand, og strækker sig temmelig langt. Den er velegnet til familier med mindre børn, fordi vandet er lavt. Glæd dig til at nyde livet og samværet med familien på en dejlig varm sommerdag, hvor I kan lege, pjaske og soppe i vandkanten sammen med børnene.

Hvis der er lystfiskere blandt familiens medlemmer, er I kommet til det helt rigtige sted. Mulighederne for at kaste snøren ud i området omkring Toftum Bjerge er nemlig helt i top. Prøv lykken ved kysten eller fra en båd ude på fjorden. Eller tag til en af de mange søer, moser, åer og put & take søer som området byder på.

Besøg Struer Museum og få den spændende fortælling om livet på egnen omkring byen siden 1500-tallet. Fjorden, Jernbanen, Bang og Olufsen og byens store digter, Johannes Buchholtz er de bærende elementer. Kig ind og se de flotte udstillinger sammen med børnene.

Frilandsmuseet Hjerl Hede er også en udflugt værd. Her kan I se hvordan en dansk landsby har udviklet sig fra 1500-tallet og frem til ca. 1900. Her er et andelsmejeri, håndværkerbygninger og meget mere, som til sammen fortæller historien om livet i fortiden og også om gamle traditioner og håndværksfag, som føres videre.

JyllandsAkvariet i Thyborøn er fuld af aktiviteter for både børn og voksne – hele året og indendørs og udendørs. Find dit eget rav på vores indendørs sandstrand, tag med på Ravsafari ved havet, krabbefiskeri i havnen, havnerundtur med traktorbus og meget mere.

Kystcentret Thyborøn er en attraktion, hvor I kommer tæt på havet og dets enorme kræfter. Her kan børnene f.eks.bygge diger, lave bølger og synke ned i kviksand.

Leje af sommerhus Toftum Bjerge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Toftum Bjerge med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Toftum Bjerge er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Toftum Bjerge nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Toftum Bjerge - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Toftum Bjerge. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Toftum Bjerge. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Toftum Bjerge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Toftum Bjerge her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Toftum Bjerge, et feriehus Toftum Bjerge eller en feriebolig Toftum Bjerge er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Toftum Bjerge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Toftum Bjerge nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Tæt på vand, by og legeplads. Lækkert område når man har børn
Toftum Bjerge
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur
Toftum Bjerge
3 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 september
Skønt naturområde
Toftum Bjerge
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig tæt på vand
Toftum Bjerge
5 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område, som jeg husker det.
Toftum Bjerge

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.