Nyd jeres ferietid sammen med udflugter i den karakteristiske og skønne natur omkring Limfjorden. Virksund Strands lave vand er velegnet både til badning og windsurfing, og i overkommelig køreafstand herfra ligger bl.a. den unikke attraktion Mønsted Kalkgruber og det smukke naturområde ved Flyndersø.
Vælg mellem 75 sommerhuse
Flot og velholdt sommerhus i 2 plan til 8 personer beliggende i Virksund tæt på fjorden.
Flot og velholdt sommerhus i 2 plan til 8 personer beliggende i Virksund på en 2.500 m² stor grund, tæt på fjorden og lystbådehavnen, med en hyggelig om maritim atmosfære. Emne nr. 084-L15181

Det naturskønne og fredelige område Virksund ligger direkte ud til Limfjorden. Landskabet omkring Limfjorden er karakteriseret ved lerede kystskrænter, strandenge, lyngbakker og mange gravhøje. Den 30 meter høje Ulbjerg Klint, kun 6,5 km fra Virksund, er en naturperle i landskabet og udgør den centrale del af et 200 hektar stort, fredet område. Herfra har I en storslået udsigt over Lovns Bredning. Klinttoppen krones af to store bronzealderhøje.

Virksund Strand er beliggende nord for lystbådehavnen i Virksund og er en børnevenlig sandstrand med småsten – ca. 20 meter bred og 2 kilometer lang. Ved Virksund Strand bliver vandet kun langsomt dybt og giver derfor gode betingelser for både badning og windsurfing. Der er nærliggende P-plads samt badebro, kiosk og toiletfaciliteter.

Hos Virksund Ravsliberi kan I opleve bearbejdning af rav, perler og andre ædelstene i det arbejdende værksted. Her er der også mulighed for at shoppe spændende og lidt utraditionelle souvenirs og gaveartikler.

Kun 30 km fra Virksund ligger det smukke naturområde ved Flyndersø. Der er adskillige vandre- og cykelruter i dette storslåede landskab, som er et godt eksempel på et såkaldt dødislandskab fra den sidste istid for omkring 18.000 år siden. Der er gode muligheder for lystfiskeri i Flyndersø men også i eksempelvis både Simested Å og Karup Å.

Mønsted Kalkgruber – er verdens største kalkmine og en helt unik attraktion bestående af en endeløs labyrint af store og små minegange. Her er mere end 60 km gange under jorden i flere niveauer, hvoraf de 2 km gange er oplyste. I sæsonen 15. maj til 15. august kører minetoget fra kalkværket og ned i det åbne kalkbrud dybt ind i minerne forbi rislende bække og store, underjordiske søer og ender ved grubebio. Her vises et multimedieshow omhandlende kalkens og grubernes historie. Det er en meget speciel oplevelse at se billederne på de rå kalkvægge og med afspejling i søen. Lyden er i surround og klangen er noget ganske særligt i de meget rustikke omgivelser. Husk at medbringe varmt tøj til et besøg i gruberne, da der er en konstant temperatur på 8 grader overalt. Selve kalkværket fungerer i dag som museum, hvor der både vises en spændende udstilling om flagermus samt en film om kalkbrydning.
Oplev også det magiske univers omkring filmkulissen ”Elverdronningens Tronsal” fra filmen ”Emma & Julemanden – Jagten på Elverdronningens hjerte”, som nu er opstillet i Mønsted Kalkværk.

Er vejret ikke til strandliv kan familiens vandhunde i stedet slå sig løs i Kulturcenter Limfjords Badeland i Skive, 18 km fra Virksund. Det er et topmoderne, subtropisk vandland med både bølgebassin, varmtvandsbassin, spapool og naturligvis stor vandrutsjebane med lyseffekter samt piratskib med rutsjebane for de mindste børn.

Et godt udflugtsmål for en picnic er anlægget i Skive. I det smukke parkanlæg er der springvand med kunstudsmykning, fuglevoliere samt legepladsen ”Børnenes Paradis”. Byens hyggelige net af gågader med en god variation af specialbutikker indbyder også til shopping – måske fulgt op af et besøg på en af byens restauranter eller cafeer, når sult og tørst melder sig!

Leje af sommerhus i Virksund med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Virksund med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Virksund på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Virksund nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Virksund - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Virksund. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Virksund. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Virksund hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Virksund her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Virksund, et feriehus i Virksund eller en feriebolig i Virksund er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Virksund til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Virksund nu!

Vælg mellem 75 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejligt område og natur
Virksund
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt natur område med skønne muligheder for en gå-/løbetur. Isboden på havnen er et besøg værd. Det eneste vi manglede var et sted at gå hen og spise. Der ligger 2 madsteder på havnen, men ingen af dem er i drift.
Virksund
4 voksne 0 børn 2 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Et super dejligt sted
Strandet
8 voksne 8 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Fint område med gode muligheder for gåture. Det er et meget roligt område. Så ønsker man en ferie med mulighed for aktiviteter er det måske ikke det bedste. Skive ligger dog tæt på.
Virksund
10 voksne 5 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
OK område med mulighed for gåture i skov og langs vandet.
Virksund

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.