Emne nr.: 090-88700
Emne nr.: 090-88700

Et poolhus står øverst på ønskesedlen hos mange. Drømmen om en luksusferie med fri adgang til egen swimming pool, et tropelignende klima og masser af tid til hinanden, er der mange, der har.

Jo flere poolhuse der er at vælge mellem, jo bedre bliver dine muligheder for at finde præcis det poolhus, der opfylder familiens ønsker. Ingen andre portaler giver dig så mange poolhuse at vælge mellem som Feline Holidays. Det giver dig overblik, og det sparer dig tid. Nemt og enkelt.

Det tager ikke mange øjeblikke at booke dit poolhus; det hele klares nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nyd udsigten over det brede hav, besøg de dejlige strande i naturskønne omgivelser og beundre de interessante seværdigheder på Salling.

Salling har forskellige børnevenlige badestrande, hvor du kan lege med dine børn, bygge sandslotte eller plaske rundt i vandet.

Byerne omkring Salling er interessante og livlige, hvoraf mange har deres egen havn, hvor I kan nyde en maritim livsstil.

Jesperhus Blomsterpark har også en bowlingbane og et vandland med både indendørs og udendørs bassiner, hvor du og dine børn kan have det vældig sjovt.

Adskillige kulturelle, kulinariske, sportslige og familieorienterede attraktioner kan findes i de umiddelbart nærliggende byer Lemvig, Struer og Skive.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det poolhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 30 sommerhuse