Trend byder velkommen til en dejlig, lavvandet sandstrand og skøn natur. Tag på vandre- og cykelture, prøv lykken med fiskestængerne og nyd de utroligt flotte solnedgange ved Limfjordens bred. I Muslingebyen Løgstør og handelsbyen Aars venter mange hyggelige ferieoplevelser.
Vælg mellem 59 sommerhuse
Rummeligt og hyggeligt bjælkehus til 9 personer beliggende på en 135 m² stor grund i Trend.
Rummeligt og hyggeligt bjælkehus til 9 personer beliggende på en 135 m² stor grund i Trend. I huset er der god plads til 2 familier. Huset har endvidere et spabad og sauna. På grunden står en sandkasse på ca. 25 m². Emne nr. 130-L50388

Trend Strand er en skøn sandstrand som er utroligt børnevenlig fordi vandet er lavt et meget langt stykke ud. Den strækker sig fra Vitskøl Kloster til syd for byen Trend; den lange strækning betyder at I altid vil have masser af luft og plads omkring jer.

Stranden er perfekt til familier med mindre børn. Ikke kun fordi den er lavvandet, men fordi her også er mulighed for flere aktiviteter og lege. Nyd livet på et håndklæde i det varme sand, gå på jagt efter flotte sten og skaller, leg og pjask i vandkanten eller byg sandslotte. Glæd jer over den blå himmel på en dejlig varm sommerdag, og over at I har alverdens tid til hinanden.

Trend og lokalområdet er som skabt til vandre- og cykelture i det utroligt flotte landskab. Gå f.eks. en tur langs stranden om aftenen og nyd synet af solen, mens den synker ned i Limfjorden i et væld af orange, røde og lilla farver.

I kan også prøve lykken med fiskestangen i områdets åer, søer og put & take søer – det er en sjov oplevelse at tage på fisketur sammen med sine spændte og forventningsfulde børn.

Få kilometer nord for Trend finder i Muslingebyen Løgstør, som er opført i flotte omgivelser, lige ud til Limfjorden. Om sommeren er byen fyldt med musik og dens vartegn, muslingen, spiller hovedrollen i flere festlige arrangementer. I juli afholdes f.eks. den årlige Muslingefestival, hvor byens gæster kan smage på de små delikatesser fra fjorden.

Den nærmeste større by er Aars, hvor de mange forskellige butikker byder på mulighed for shopping og jagt på gode tilbud.

Privat sommerhusudlejning Trend - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Trend er ejet af private. Af samme årsag kan man faktisk kun leje et privat sommerhus Trend. Når du vælger at leje sommerhus privat Trend hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti.

Desuden får du lokal service overalt via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Trend? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Trend hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Trend
På dette website vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Trend. Feline har samlet sommerhuse Trend fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Trend på ét sted!

Leje af sommerhus Trend med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Trend med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Trend er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Trend nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Trend - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Trend. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Trend. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Trend hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Trend her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo absolut ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Trend, et feriehus Trend eller en feriebolig Trend er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie Trend til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Trend nu!

Vælg mellem 59 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler om Trend

 • Privat sommerhus Trend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus Trend. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhus trend Emne nr. 084-L16230
 • Sommerhus Trend leje

  Et sommerhus Trend leje er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
  Sommerhus trend leje Emne nr. 084-L16231
Vis alle artikler om Trend

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.