Mors er et fredeligt og naturskønt område som byder på mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er mange børnevenlige strande, en forlystelsespark med vandland, en jungle med fritgående dyr og tusindvis af farvestrålende blomster. Tag også børnene med på jagt efter forsteninger.
Vælg mellem 164 sommerhuse
Mindre sommerhus til 4 personer beliggende på Mors med flot udsigt til Sallingsund.
Mindre sommerhus til 4 personer beliggende på Mors med en flot udsigt til Sallingsund. Huset ligger på en fælles grund med ejers bolig for ende af en stille, lukket vej. Emne nr. 090-18215

Der er masser af dejlige og meget børnevenlige sandstrande på Mors. Tag f.eks. en tur til Østerstrand og Sillerslev strand, som begge har lavt vand et langt stykke ud. Her er fine faciliteter som borde, bænke og toiletter.

Dragstrup Strand er omgivet af skønne enge med et rigt fugleliv. Også her er vandet lavt, og hvis I har heldet med jer kan I tage finde forstenede søpindsvin og rav. Vester Hunnerup strand byder også på lavt vand. Her desuden stejle skrænter hvor I kan se forstenede dyr og planter.

Jesperhus Feriepark er uden sammenligning den mest populære attraktion på Mors. Her er både indendørs og udendørs vandland med vandrutsjebaner, spabad og meget, meget mere. Hyg jer sammen med børene i legeland, og gå en tur igennem junglen med fritgående dyr og se fodringer og shows. På vej rundt i parken kan I nyde synet af tusindvis af farvestrålende blomster i flotte bede.

Herregården Højriis, som har rødder helt tilbage til slutningen af 1300-tallet, er absolut også et besøg værd. Mægtige ege og bøge rejser sig omkring voldgravssøen, og en flot hængebøg, som er mere end 100 år gammel, troner over plænerne. Se også rhododendroner og den særlige gifthave.

På Moler Museet kan I se en flot samling af forstenede dyr og planter her er alt lige fra insekter og fugle til en skildpadde og en træstamme. I molergravene omkring museet kan I selv gå på jagt efter forsteninger. Lej værktøjet på museet og tag børnene med ud for at finde sten I kan flække.

Måske er der ingenting i stenen måske er der et insekt, en fisk, en fugl eller et blad, som blev fanget her for mere end 55 millioner år siden. Det er sjovt, og man kan ikke undgå at blive bidt af det. Har I heldet med kan medarbejderne på museet hjælpe med at finde ud hvad det helt nøjagtigt er I har fundet.

Leje af sommerhus Mors med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Mors med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Mors på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Mors nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mors - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Mors. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Mors. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Mors hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mors her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Mors, et feriehus Mors eller en feriebolig Mors er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Mors til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mors nu!

Vælg mellem 164 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fjordkig, udsigt til åbne marker og venlige naboer
Mors
28 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Vi opholdt os kun i huset
Mors
7 voksne 3 børn 0 husdyr 10 overnatninger 2024 marts
Skøn udsigt, sikke en RO.
Sillerslev
22 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Huset ligger helt for sig selv, så der er meget fredeligt og roligt.
Ljørslev
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område ved vand
Gullerup

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.