Mors er et fredeligt og naturskønt område som byder på mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er mange børnevenlige strande, en forlystelsespark med vandland, en jungle med fritgående dyr og tusindvis af farvestrålende blomster. Tag også børnene med på jagt efter forsteninger.
Vælg mellem 134 sommerhuse
Mindre sommerhus til 4 personer beliggende på Mors med flot udsigt til Sallingsund.
Mindre sommerhus til 4 personer beliggende på Mors med en flot udsigt til Sallingsund. Huset ligger på en fælles grund med ejers bolig for ende af en stille, lukket vej. Emne nr. 090-18215

Der er masser af dejlige og meget børnevenlige sandstrande på Mors. Tag f.eks. en tur til Østerstrand og Sillerslev strand, som begge har lavt vand et langt stykke ud. Her er fine faciliteter som borde, bænke og toiletter.

Dragstrup Strand er omgivet af skønne enge med et rigt fugleliv. Også her er vandet lavt, og hvis I har heldet med jer kan I tage finde forstenede søpindsvin og rav. Vester Hunnerup strand byder også på lavt vand. Her desuden stejle skrænter hvor I kan se forstenede dyr og planter.

Jesperhus Feriepark er uden sammenligning den mest populære attraktion på Mors. Her er både indendørs og udendørs vandland med vandrutsjebaner, spabad og meget, meget mere. Hyg jer sammen med børene i legeland, og gå en tur igennem junglen med fritgående dyr og se fodringer og shows. På vej rundt i parken kan I nyde synet af tusindvis af farvestrålende blomster i flotte bede.

Herregården Højriis, som har rødder helt tilbage til slutningen af 1300-tallet, er absolut også et besøg værd. Mægtige ege og bøge rejser sig omkring voldgravssøen, og en flot hængebøg, som er mere end 100 år gammel, troner over plænerne. Se også rhododendroner og den særlige gifthave.

På Moler Museet kan I se en flot samling af forstenede dyr og planter her er alt lige fra insekter og fugle til en skildpadde og en træstamme. I molergravene omkring museet kan I selv gå på jagt efter forsteninger. Lej værktøjet på museet og tag børnene med ud for at finde sten I kan flække.

Måske er der ingenting i stenen måske er der et insekt, en fisk, en fugl eller et blad, som blev fanget her for mere end 55 millioner år siden. Det er sjovt, og man kan ikke undgå at blive bidt af det. Har I heldet med kan medarbejderne på museet hjælpe med at finde ud hvad det helt nøjagtigt er I har fundet.

Privat sommerhusudlejning Mors - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Mors er i privat eje. Derfor kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Mors. Når du vælger at leje sommerhus privat Mors hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Mors? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat Mors hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Mors
Her kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Mors. Feline giver dig sommerhuse Mors fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er meget lettere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Mors på ét sted!

Leje af sommerhus Mors med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Mors med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Mors på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Mors nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mors - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Mors. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Mors. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Mors hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mors her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Mors, et feriehus Mors eller en feriebolig Mors er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Mors til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mors nu!

Vælg mellem 134 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Mors

 • Privat udlejning af feriebolig på Mors

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig på Mors. Du finder nemt finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
  Mors Emne nr. 084-L13132
 • Luksus sommerhus Mors

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Mors. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
  luksus sommerhus på mors til udlejning_160-B6302

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.