Glæd jer til dejlige og meget børnevenlige strande. Tag et kig tilbage i Middelalderen på Spøttrup Middelalderborg og Højriis Slot. Besøg Frilandsmuseet Hjerl Hede og se hvordan en typisk dansk landsby har udviklet sig gennem tiden. Masser af hyggelige oplevelser venter jer.
Vælg mellem 280 sommerhuse
Usædvanlig sommerhus til 8 personer beliggende på en 5.000 m² stor naturgrund i Salling.
Usædvanligt sommerhus til 8 personer beliggende på en 5.000 m² stor, lukket naturgrund i Salling. Huset ligger i et af Danmarks smukkeste sommerhusområder, og der er kort afstand til flere gode golfbaner og alle Jyllands store attraktioner. Emne nr. 090-37642

Salling er en halvø som er skønt beliggende i midten af Limfjordsområdet. Her findes en række dejlige ferieområder, som byder på dejlige strande, naturskønne omgivelser og masser af hyggelige timer sammen med børnene.

Her er et par af de mest populære strande: Ejsingholm Strand er en meget børnevenlig strand, hvor I kan se frem til mange dejlige timers leg, byggeri af sandslotte og sopning i vandkanten. Vadum Strand ved Spøttrup er ligeledes en børnevenlig strand, dog kan sten og grus forekomme. Se sommerhuse i Ejsingholm og Spøttrup.

På Salling finder I Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt det, der hører middelalderen til, er Spøttrup Middelalderborg en oplevelse for hele familien.

På den anden side af Sallingsund finder i herregården Højriis, der også stammer fra middelalderen. Mægtige ege og bøge rejser sig omkring voldgravssøen, og en flot hængebøg troner over plænerne. Se også rhododendroner og den særlige gifthave.

Ta’ børnene med og book en rundvisning på den spændende middelalderborg Østergaard, der er en af Danmarks ældste bevarede herregårde.

Besøg også frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor I kan se hvordan en typisk dansk landsby har udviklet sig fra 1500-tallet og frem til begyndelsen af det 20. århundrede. Her findes også et mosebrug og en stenalderplads.

Leje af sommerhus Salling med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Salling med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Salling er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Salling nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Salling - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Salling. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Salling. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Salling hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Salling her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Salling, et feriehus Salling eller en feriebolig Salling er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Salling til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Salling nu!

Vælg mellem 280 sommerhuse

Områdeanmeldelser

15 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Dejligt det lå tæt på vandet
Ejsingholm
6 voksne 2 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Fin udsigt, kort afstand til fjorden
Ejsingholm
6 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Lidt stille område
Lyby Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fuldstændig fantastisk udsigt - sundt for sjælen. Rimelig tæt på indkøbsmuligheder og spisesteder. Perfekt??
Lyby Strand
30 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
vi nåede ikke at benytte os ret meget af området
Spøttrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.