Glæd jer til dejlige og meget børnevenlige strande. Tag et kig tilbage i Middelalderen på Spøttrup Middelalderborg og Højriis Slot. Besøg Frilandsmuseet Hjerl Hede og se hvordan en typisk dansk landsby har udviklet sig gennem tiden. Masser af hyggelige oplevelser venter jer.
Vælg mellem 326 sommerhuse
Usædvanlig sommerhus til 8 personer beliggende på en 5.000 m² stor naturgrund i Salling.
Usædvanligt sommerhus til 8 personer beliggende på en 5.000 m² stor, lukket naturgrund i Salling. Huset ligger i et af Danmarks smukkeste sommerhusområder, og der er kort afstand til flere gode golfbaner og alle Jyllands store attraktioner. Emne nr. 090-37642

Salling er en halvø som er skønt beliggende i midten af Limfjordsområdet. Her findes en række dejlige ferieområder, som byder på dejlige strande, naturskønne omgivelser og masser af hyggelige timer sammen med børnene.

Her er et par af de mest populære strande: Ejsingholm Strand er en meget børnevenlig strand, hvor I kan se frem til mange dejlige timers leg, byggeri af sandslotte og sopning i vandkanten. Vadum Strand ved Spøttrup er ligeledes en børnevenlig strand, dog kan sten og grus forekomme. Se sommerhuse i Ejsingholm og Spøttrup.

På Salling finder I Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt det, der hører middelalderen til, er Spøttrup Middelalderborg en oplevelse for hele familien.

På den anden side af Sallingsund finder i herregården Højriis, der også stammer fra middelalderen. Mægtige ege og bøge rejser sig omkring voldgravssøen, og en flot hængebøg troner over plænerne. Se også rhododendroner og den særlige gifthave.

Besøg også frilandsmuseet Hjerl Hede, hvor I kan se hvordan en typisk dansk landsby har udviklet sig fra 1500-tallet og frem til begyndelsen af det 20. århundrede. Her findes også et mosebrug og en stenalderplads.

Vælg mellem 326 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Udsigt til Limfjorden
Ejsingholm
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Super godt
Sallingsund
7 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Fantastisk natur i nærområdet og dejligt med tæt til fodboldgolf.
Ejsingholm
15 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Dejligt det lå tæt på vandet
Ejsingholm
6 voksne 2 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Fin udsigt, kort afstand til fjorden
Ejsingholm

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.