Emne nr.: 090-61282
Emne nr.: 090-61282

I sommerhuse med plads til et større antal personer kan familien rigtigt udfolde sig. Om det er fejring af en særlig begivenhed, en fødselsdag eller den årlige julefrokost, vil et sommerhus med rigelig plads være det perfekte valg. I en stor del af de store huse er der oven i købet særlige faciliteter som swimmingpool, spabad, sauna eller aktivitetsrum. Husk derfor at kigge godt efter, når I søger efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres familieferie.

Sommerhuse med plads til mindst 12 personer er efterspurgte, og det er derfor en god ide at booke i god tid. Når I har styr på hvor, hvornår og hvor mange, er det bare med at indtaste søgekriterierne og finde jeres favorit blandt de forskellige sommerhuse. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at glæde jer til I skal af sted..

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I falder for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den idylliske halvø Salling er en rolig feriedestination, hvis uforligneligt smukke landskab består af blidt bølgende fjordområder, blomstrende hedelandskab og for det meste flade farvande.

Salling byder desuden på forskellige interessante seværdigheder, som f.eks. en smukt vedligeholdt borg fra middelalderen, nemlig Spøttrup Middelalderborg.

Byerne omkring Salling er interessante og livlige, hvoraf mange har deres egen havn, hvor I kan nyde en maritim livsstil.

Frilandsmuseet Hjerl Hede guider jer gennem historien om udviklingen af en typisk dansk landsby fra 1500 til begyndelsen af det 20. århundrede.

Lange gåture på stranden, især ved solnedgangen, har en afslappende effekt og lader dig glemme hverdagens stress fuldstændig.

I det historisk prægede Salling kan I stadig beundre gravsteder, runesten og gravhøje.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 36 sommerhuse