Limfjorden har siden vikingetiden været et vigtigt farvand for småskibsfarten, og de mange lystbåde- og fiskerihavne emmer af atmosfære. Det er muligt at dyrke stort set alle former for vandsportsaktiviteter her. Badeforholdene i fjorden er sikrere end ved Vesterhavet, og de mange skønne strande har alle det eftertragtede Blå Flag. Lyngs er et rigtig godt valg til en familieferie.
Vælg mellem 26 sommerhuse
Pænt sommerhus til 7 personer beliggende i Lyngs kun 200 m fra Limfjorden.
Pænt sommerhus med sauna til 7 personer beliggende på en dejlig naturgrund i det idylliske sommerhusområde i Lyngs Draget kun 200 m fra Limfjorden. Emne nr. 084-L10210

Der er mange fine og spændende muligheder for at vandre og cykle omkring Lyngs. Om det skal være i bakket landskab, langs strand og sø eller i skoven - på turistbureauerne kan I finde foldere med ideer til vandre- og cykelture i området.

Skrænterne ved Limfjorden er visse steder øst for Lemvig og ved Toftum Bjerge ved Struer op til 35 meter høje og et yndet udflugtsmål og populært sted for paraglidere. På vandet nyder både surfere, roere og sejlere de milde vind- og strømforhold. Har I mod på at lære at sejle i havkajak? Så kontakt Vestjysk Kajak i Lemvig, hvor I også kan leje kajakker og udstyr. Windsurfere har perfekte forhold i fjorden – specielt ved Gjellerodde – og i Vesterhavet ved Høfte Q. Området har også mange velegnede steder til kite-surfing. Er I ikke selv udøvende, er det også spændende at kigge på. Ved badestranden ved Lemvig Feriecenter afholdes der kurser i Stand Up Paddling (SUP), og alle over 8 år, der kan svømme, kan være med. Få en sjov dag i samvær med familien og naturen.

Limfjorden tæt ved Lyngs byder på mange dejlige havneoplevelser. Fra små idylliske ø-havne til de større marinaer med alle faciliteter. Besøg f.eks. lystbådehavnene i Struer og Lemvig, Lemvig Marina, Fiskeri- og Lystbådehavnene på Jegindø og i Oddesund, Venø Havn og Tambohus Naturhavn.

Ved Limfjorden finder I dejlige badestrande, og en dag med sandslotte og leg på stranden, solbade til lyden af havet hører bare ferien til. Bremdal Strand ved Struer er områdets handicapvenlige strand med adgang for handicappede helt frem til vandkanten og med handicaptoiletter. Vinkelhage Strand og Gjellerodde Strand ligger begge få km uden for Lemvig. Det lave og rolige vand gør strandene specielt egnet for børnefamilier. Her er cafeteria, stor kiosk, toiletter og fine parkeringsmuligheder. Må det godt være lidt mere udfordrende, kan I vælge Toftum Bjerge Strand, der ligger for foden af skrænterne ved Toftum Bjerge. Stranden nås via en trappe ned ad skrænterne.

Mulighederne for selv at fange familiens aftensmad er gode og alsidige ved Limfjorden og Vesterhavet. Nissum Bredning er kendt som stedet, hvor de meget delikate Limfjordsøsters vokser. Chancen for fangst er størst, hvis I tager med en kutter ud. I kan også tage kampen op med udfordrende fiskeri fra moler eller høfder langs vestkysten. Eller nyd den afstressende ro og den uforstyrrede natur ved fjord, sø eller å. Lemvig-Thyborøn Turistinformation er et godt sted at starte fisketuren. Her kan I få svar på mange af jeres spørgsmål samt købe det obligatoriske fisketegn.

Lav en udflugt til Mors og besøg børnenes favorit: Jesperhus Feriepark og Badeland. Det kæmpe store vandland har alt, hvad hjertet kan begære, af rutsjebaner, boblezoner, vandfald og opvarmede bassiner. Derudover har parken et stort legeland, ponyridning, beachvolley og meget meget mere. Parkens junglezoo er helt uden bure, så I går rundt mellem dyrene. Har børnene mere krudt end I voksne, kan I tage en pause og slappe af med en bog på de store liggeområder, mens børnene leger videre.

Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark med en stor del af landets samlede klitareal, klithede og -plantager, søer og kalkskrænter. Naturparken er forholdsvis øde, hvorfor sjældne naturtyper trives her. Stedet er enestående selv i international målestok.

Kystcentret i Thyborøn er fyldt med spænding både indendørs og udendørs. Lær om de stærke naturkræfter, der former vestkysten, og vær med til at lave bølger og strøm. Oplev stedets krybdyrs zoo, besøg Skildpaddespionens bunkers, tag med på kystlegepladsen og sansestien og sejl en tur med de fjernstyrede skibe i det store havnebassin.

Leje af sommerhus i Lyngs med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Lyngs med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Lyngs på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Lyngs nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Lyngs - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Lyngs. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Lyngs. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Lyngs hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lyngs her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Lyngs, et feriehus i Lyngs eller en feriebolig i Lyngs, er der ingen, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Lyngs til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lyngs nu!

Vælg mellem 26 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fint område
Lyngs

Andre artikler

  1. Sommerhus Limfjorden

    Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.