Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Limfjorden privat til leje. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 2.509 sommerhuse Destinationer under Limfjorden

Lej dit sommerhus Limfjorden privat til leje her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Limfjorden privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Limfjorden privat til leje hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Luksus for natur elskere.

Det er en rigtig god ide at have cykler med eller leje cykler. Der er en masse natur områder og det kan nydes rigtig meget på en cykel.

Udsigten fra huset er meget flot. Onsdagsmarked i Dover Odde Naturcenter er en hyggelig tur.Kæmpehøjene og Dover Plantage er et besøg værd. Et smut ned til Helligkilden med egen kaffe er en lille perle.Dyrecenteret i Bedsted er en oplevelse for børnene.Bademulighederne på Jegind Tap og Agger ved Vesterhavet er rigtig gode.   

Fint område

Super strand

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Limfjorden privat til leje, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Limfjorden privat til leje til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Limfjorden privat til leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Alt klappede med kort varsel. Hej .. Vi takker for jeres hurtige hjælp, så det var muligt for os at få 3 skønne dage ved Sortsø strand. Vi fandt ud af med kort varsel at vi ville der ned, og i løbet af 4 dage var aftalen på plads .. Det var et dejligt sommerhus, meget rent og pænt. Det er første gang vi har benyttet os af jeres gode tilbud.. men vi vender tilbage...Tak for en god behandling..

Vi bookede vores over nettet, hurtig og nemt

Som sidste år - særdeles udmærket.

Superservice. Meget hjælpsom betjening over telefonen. Fik tilbuddet tilpasset så det passede mine behov. Meget fin service.

Vælg mellem 2.509 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Andre artikler