Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Limfjorden 20 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 40 sommerhuse Destinationer under Limfjorden

Lej dit sommerhus Limfjorden 20 personer her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Limfjorden 20 personer her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ikke noget som helst at få disse fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende bureauer der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Limfjorden 20 personer til en lavere pris end os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Limfjorden 20 personer, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det, at du herved forøger dine muligheder for at booke dit foretrukne sommerhus Limfjorden 20 personer.

Brugervurderinger

Thy er et godt sted at tage hen. Kyststrækninger 20 km. nord og syd for Klitmøller er oplevelsesrige. Ture på Nordmors til molersklinter, når vi medbringer en hammer samt turistbrochurer om Mors er der mange oplevelser. Værelsesudsigten var formidabel med udsigt over spejlblank Limfjord.  

fint område, hvis man kan lide skov.

Det er fantastisk at se rådyr gå ude i haven og græsse. Harer og egern er der også. Det var en oplevelse at være i lille Vilmose

fint sted meget flot udsigt  

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Limfjorden 20 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Limfjorden 20 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Meget nemt og hurtigt.

Kan ikke blive nemmere. Nem og overskuelig hjemmeside - gode søgemuligheder - gode beskrivelser :-)

Vælg mellem 40 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Andre artikler