Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
Vælg mellem 313 sommerhuse Destinationer under Husby
I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
I et smukt naturområde, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag. Huset er meget velindrettet og vil være den perfekte ramme om jeres næste ferie på den jyske vestkyst. Emne nr. 090-43217

Husby er et fredeligt område som er opført i naturskønne omgivelser ved den fredede Husby Klitplantage. Et netværk af stier fører igennem skoven og de høje klitter, der findes ved stranden. Byggestilen adskiller sig fra andre sommerhusområder, fordi alle husene i Husby er opført i sten, og har stråtag.

Husby Klit Strand er en skøn og indbydende sandstrand, som det slet ikke er til at komme uden om på en varm sommerdag. Når I kommer ned på stranden ad vejen oppe fra parkeringspladsen, spreder Vesterhavet sig ud foran jer. Udsigten fra de klitter i går igennem er fantastisk, og badeforholdene er rigtig fine.

Når I kigger mod nord nede på stranden vil I se nogle bunkere fra krigens tid nogle hundrede meter længere oppe ad stranden. I området fra bunkerne og videre mod nord er det mere reglen end undtagelsen, at badegæsterne er nøgne.

Omgivelserne er helt ideelle til vandre- og cykelture. De høje træer i Klitplantagen skaber en flot kontrast til de høje klitter og Vesterhavet. Ved Nørre Sø og Husby Sø kan I betragte det rige fugleliv, der findes her. Tag en tur ned til stranden om aftenen og nyd synet af solen, der synker ned i havet i et væld af flotte farver, mens vandet dovent ruller ind stranden; det er en betagende oplevelse.

For lystfiskere er Husby et vældig fint område. Her er nem adgang til både Vesterhavet og Limfjorden, og også til de åer, der skærer sig igennem landskabet. Desuden kan I vælge mellem en række put and take søer.

Strandingsmuseum St. George i Thorsminde får I historien om verdens værste stranding og andre af de dramaer, der har udspillet sig på havet. I et særligt legehjørne med ubåd, periskop, akvarium m.m. får børnene et blik ind i den spændende verden, der findes under havets overflade.

Skulle trangen til byliv og shopping komme over jer, er der ikke langt til den spændende handelsby Holstebro.

Privat sommerhusudlejning Husby - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Husby er i privat eje. Af samme årsag kan man faktisk kun leje et privat sommerhus Husby. Når du vælger at leje sommerhus privat Husby hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service i alle ferieområder via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Husby? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Husby hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Husby
På dette web site vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Husby. Vi har samlet sommerhuse Husby fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig let at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Husby på ét sted!

Leje af sommerhus Husby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Husby med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Husby på den letteste måde. Lej dit sommerhus Husby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Husby - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Husby. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Husby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Husby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Husby her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Husby, et feriehus Husby eller en feriebolig Husby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Husby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Husby nu!

Vælg mellem 313 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.