På sommerhusferien på halvøen Nørre Fjand kommer I til at bo direkte ved Nissum Fjord og tæt på Vesterhavets fantastiske strande. Her er der masser af aktiviteter for hele familie at give sig i kast med: Gåture, cykelture, spændende forlystelsesparker og andre oplevelser venter lige om hjørnet!
Vælg mellem 134 sommerhuse
Sommerhus Nørre Fjand_346-3003
Emne nr. 346-3003

På sommerhusferien i Nørre Fjand og Husby befinder I jer lige midt i den mest fantastiske natur. Nørre Fjand ligger i den sydlige del af Nissum Fjord, hvorfra man kan kigge til den lille ø, Fjandø, der er et anerkendt fuglereservat.

Fra den nærtliggende havn kan man spejde ud over hele Nissum Fjord. Ved Vester Husby har man derimod Vesterhavsstranden med det fine hvide sand helt tæt på samt den fortryllende udsigt over havet.

Husby ligger indhyllet af et flot hedelandskab med enge, klitter og skov. Tæt på ligger også Husby Klitplantage: Et område med en fantastisk skov, store græsarealer og en lille skovsø med strand.

Blandt områdets hovedattraktioner finder man naturligvis Vesterhavet og de smukke klitområder. Men derudover er der også mange andre oplevelser, der venter på jer. Tæt på Nørre Fjand ligger en lille havn, hvor fiskekutterne dagligt sælger deres friske fangst til områdets turister og lokale.

I Thorsminde kan I selv tage med ud på det åbne hav og fiske – en uforglemmelig oplevelse for feriegæster i alle aldre. Er man mere til kultur, er Strandingsmuseet St. Georg det oplagte udflugtsmål i Thorsminde. Her fortælles historien om de mange skibe, der igennem årene er strandet langs den jyske vestkyst.

Den lille kirke i Husby er også et fint mellemstop og ligger med umiddelbar tilgang til den smukke klitplantage. Den lille havneby Thorsminde ligger på den smalle klitlinje, Bøvling Klit, der deler Nissum Fjord og det åbne hav. Havnen og sluseanlægget ved fjorden er blot to af de fine seværdigheder i området.

En fantastisk oplevelse for hele familien er et besøg i Holstebro Badeland. Her kan man sagtens tilbringe en hel dag, særligt hvis I holder ferie ved den jyske vestkyst på den kolde årstid. Udover pools venter der en turbo-rutsjebane, vandmassage, spa, vandfald, sauna og dampbad. Også i Thorsminde og Ulfborg finder I svømmehaller med børnebassin og rutsjebaner.

Bowl'n'fun ved Holstebro er Vestjyllands største bowlingcenter med 20 baner for børn og voksne. I Holstebro ligger også parken Wild'n'Fun med populære aktiviteter som gokart, lasergame og Adventure Golf. Øst for Nissum Fjord ligger den 2 hektar store „Fru Pedersens Have“ med de mange sommerfugle – et sikkert hit blandt familiens mindste.

Tag afsted fra jeres hyggelige sommerhus og bliv forbløffet over alle de aktiviteter, der venter jer i strand- og skovområderne omkring jer. Klitterne, markerne og skovene er fulde af gode vandre- og cykelstier – flere af dem er endda børnevenlige.

Nissum Fjord med sin rolige bølgegang og de god vindforhold er det rene surfparadis. De mere erfarne kan kaste sig i de store bølger ved Vesterhavet. Husby og Fjand er ligeledes et mekka for lystfiskere, der kan fange laks, havørred og sild i ferskvandssøerne eller direkte ved havet.

Leje af sommerhus i Nørre Fjand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Nørre Fjand med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Nørre Fjand på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Nørre Fjand - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Nørre Fjand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Nørre Fjand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nørre Fjand her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nørre Fjand, et feriehus i Nørre Fjand eller en feriebolig i Nørre Fjand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Nørre Fjand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nørre Fjand nu!

Vælg mellem 134 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Tæt på fjorden med langt fra hav og klitplantagen. Heldigvis kunne vi tage bilen og parkere på en af de mange p-pladser i klitplantagen og gå derfra.
Nr. Fjand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område med masse af naturoplevelser lige fra fjord til kyst
Fjand
5 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Herlig natur
Nr. Fjand
8 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2022 november
Der ligger en hundeskov i nærheden, den er super fin.
Fjand
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 august
Dejligt naturrigt område, lækker strand, dog ikke til små børn
Nr. Fjand

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet