På sommerhusferien på halvøen Nørre Fjand kommer I til at bo direkte ved Nissum Fjord og tæt på Vesterhavets fantastiske strande. Her er der masser af aktiviteter for hele familie at give sig i kast med: Gåture, cykelture, spændende forlystelsesparker og andre oplevelser venter lige om hjørnet!
Vælg mellem 74 sommerhuse
Sommerhus Nørre Fjand_346-3003
Emne nr. 346-3003

På sommerhusferien i Nørre Fjand og Husby befinder I jer lige midt i den mest fantastiske natur. Nørre Fjand ligger i den sydlige del af Nissum Fjord, hvorfra man kan kigge til den lille ø, Fjandø, der er et anerkendt fuglereservat.

Fra den nærtliggende havn kan man spejde ud over hele Nissum Fjord. Ved Vester Husby har man derimod Vesterhavsstranden med det fine hvide sand helt tæt på samt den fortryllende udsigt over havet.

Husby ligger indhyllet af et flot hedelandskab med enge, klitter og skov. Tæt på ligger også Husby Klitplantage: Et område med en fantastisk skov, store græsarealer og en lille skovsø med strand.

Blandt områdets hovedattraktioner finder man naturligvis Vesterhavet og de smukke klitområder. Men derudover er der også mange andre oplevelser, der venter på jer. Tæt på Nørre Fjand ligger en lille havn, hvor fiskekutterne dagligt sælger deres friske fangst til områdets turister og lokale.

I Thorsminde kan I selv tage med ud på det åbne hav og fiske – en uforglemmelig oplevelse for feriegæster i alle aldre. Er man mere til kultur, er Strandingsmuseet St. Georg det oplagte udflugtsmål i Thorsminde. Her fortælles historien om de mange skibe, der igennem årene er strandet langs den jyske vestkyst.

Den lille kirke i Husby er også et fint mellemstop og ligger med umiddelbar tilgang til den smukke klitplantage. Den lille havneby Thorsminde ligger på den smalle klitlinje, Bøvling Klit, der deler Nissum Fjord og det åbne hav. Havnen og sluseanlægget ved fjorden er blot to af de fine seværdigheder i området.

En fantastisk oplevelse for hele familien er et besøg i Holstebro Badeland. Her kan man sagtens tilbringe en hel dag, særligt hvis I holder ferie ved den jyske vestkyst på den kolde årstid. Udover pools venter der en turbo-rutsjebane, vandmassage, spa, vandfald, sauna og dampbad. Også i Thorsminde og Ulfborg finder I svømmehaller med børnebassin og rutsjebaner.

Bowl'n'fun ved Holstebro er Vestjyllands største bowlingcenter med 20 baner for børn og voksne. I Holstebro ligger også parken Wild'n'Fun med populære aktiviteter som gokart, lasergame og Adventure Golf. Øst for Nissum Fjord ligger den 2 hektar store „Fru Pedersens Have“ med de mange sommerfugle – et sikkert hit blandt familiens mindste.

Tag afsted fra jeres hyggelige sommerhus og bliv forbløffet over alle de aktiviteter, der venter jer i strand- og skovområderne omkring jer. Klitterne, markerne og skovene er fulde af gode vandre- og cykelstier – flere af dem er endda børnevenlige.

Nissum Fjord med sin rolige bølgegang og de god vindforhold er det rene surfparadis. De mere erfarne kan kaste sig i de store bølger ved Vesterhavet. Husby og Fjand er ligeledes et mekka for lystfiskere, der kan fange laks, havørred og sild i ferskvandssøerne eller direkte ved havet.

Privat sommerhusudlejning i Nørre Fjand - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Nørre Fjand har private ejere. Af samme årsag kan du i virkeligheden kun leje et privat sommerhus i Nørre Fjand. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Nørre Fjand hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Nørre Fjand? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Nørre Fjand hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Nørre Fjand

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Nørre Fjand. Vi har samlet sommerhuse i Nørre Fjand fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen.

Leje af sommerhus i Nørre Fjand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Nørre Fjand med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Nørre Fjand på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Nørre Fjand - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Nørre Fjand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Nørre Fjand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nørre Fjand her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nørre Fjand, et feriehus i Nørre Fjand eller en feriebolig i Nørre Fjand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Nørre Fjand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nørre Fjand nu!

Vælg mellem 74 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.