Vester Husby er en af de mest populære sommerhusområder i Danmark. Lige bag ved den brede strand, ligger et smukt landskab med klitter, plantager og skovområder. Her har hele familien tid og plads til både at nyde roen og finde på spændende aktiviteter sammen.
Vælg mellem 290 sommerhuse
Sommerhus Vester Husby_130-C04230
Emne nr. 130-C04230

Indånd den friske havluft, lad blikket hvile i horisonten og nyd kystområdets stilhed. Når I trænger til lidt mere liv, er der ikke langt til Søndervig, hvor I kan handle og kigge i butikker.

Sommerhusene i området har næsten alle den samme karakteristiske stil. De består af store marksten og har stråtag. Grundstykket omkring sommerhusene er ofte store, så der er god plads til at familien kan udfolde sig med boldspil og leg.

Skovområdet Husby Klitplantage med de gamle træer og et godt net af vandrestier grænser op til sommerhusområdet ved Vester Husby. Herfra kommer man også til det store klitområde og det brusende Vesterhav. Fra Vester Husby er der under 5 kilometer til både Vesterhavet og Nissum Fjord. I Vester Husby ligger der både købmand, kirke, restauranter og caféer.

Stranden i Vester Husby er bred og sandet fint. Her ved havet kan man sagtens tilbringe en hel dag med familien. De bagvedliggende klitter er naturfredet området, og såvel klitter som strand må kun betrædes af fodgængere. Dermed er I fri for larmen fra diverse køretøjer.

Det er ikke kun kysten, der gør området populær – også skovområdet bag klitterne byder på en herlig natur, der skal opleves. Her kan I vandre mellem store og gamle bøge-, ege-, gran- og nåletræer. Få kilometer øst for skoven ligger Husby Sø og Nørre Sø. Strækningen kan sagtens tilbagelægges af alle familiens medlemmer og byder på flere smukke udsigtspunkter.

I området vil også fuglevenner få nok at se på! Både langs stranden og ved ferskvandssøerne i området byder regionen på et rigt fugleliv med mange forskellige arter.

Der er ikke noget bedre end at bade og dykke i havet, der ligger lige for jeres fødder. Der er gode betingelser for windsurfing, ligesom der er masser af plads til leg og hygge med børnene i det fine sand.

Lystfiskere kan prøve lykken i søer, ved fjorden og direkte i havet. Derudover er det bakkede landskab som skabt til vandreture og udflugter med cyklen. Hvis ikke I selv har cykler med, kan de lejes inde i byen.

Tæt på Vester Husby finder I flere små gallerier og kreative værksteder. Her får I et indblik i områdets kunst og kultur og kan også købe jer en souvenir med hjem fra ferien.

Blot 25 kilometer fra sommerhusområdet ligger Ringkøbing. De røde tegltage og de smalle gader skaber en særlig lun og charmerende atmosfære. Frilandsmuseet Hjerl Hede er også et oplagt udflugtsmål for hele familien. Her får man indblik i, hvordan livet på landet så ud for 150 år siden.

Leje af sommerhus i Vester Husby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Vester Husby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Vester Husby er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Vester Husby - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Vester Husby. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Vester Husby. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vester Husby her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vester Husby, et feriehus i Vester Husby eller en feriebolig i Vester Husby er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Vester Husby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vester Husby nu!

Vælg mellem 290 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Stille og roligt område
Vedersø Klit
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Hvis du kan lide ro. Der er lidt langt til alt. Men vi kom specielt for fyrværkeriforbuddet på grund af de to hunde.
Vedersø Klit
9 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Fodboldmål i stykker. Græsset for højt til boldspil
Vester Husby
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Et lækkert omåde, som lever op til det man forventer af vestkysten og vesterhavet. SKØNT :-)
Vester Husby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
dejligt roligt område, ugeneret. kort til vandet
Vedersø Klit

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet