Skalstrup, der ligger i den pragtfulde vestjyske natur ved Nissum Fjord og tæt på Klosterheden Plantage, tilbyder helt optimale betingelser for stort set alle former for friluftsliv såvel til vands som på land. Indenfor kort køreafstand finder I både spændende attraktioner og den dejlige handelsby Holstebro, der har mange kunst- og kulturtilbud.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Skønt sommerhus til 8 personer beliggende i Skalstrup med en fantastisk udsigt over fjorden.
Skønt sommerhus til 8 personer med en fantastisk udsigt over fjorden. Huset er bygget i 1983 og senest moderniseret i 2013. Huset er beliggende i rolige og børnevenlige omgivelser på en skøn naturgrund, kun 100 m fra fjorden og få kilometers kørsel fra Vesterhavet. Emne nr. 121-20-9013

Området Skalstrup ligger ved naturskønne Nissum Fjord og er dermed et mekka for friluftsliv. Der er tilgængelige stier stort set hele vejen rundt om Nissum Fjord, så den skønne natur kan opleves både til fods, på cykel eller til hest. Området er ligeledes fantastisk at opleve fra vandsiden. Nyd roen og freden mens I enten i kano eller kajak glider stille gennem vandet. Nissum Fjord rummer desuden et meget varieret fugleliv og fungerer blandt andet som rasteplads for trækfugle.

Lystfiskeri kan blandt andet foregå langs Storåen ved Nørre Vosborg eller Bækmarksbro Put & Take, hvor der er mulighed for ørredfiskeri i skønne omgivelser. Medbring picnickurven og nyd en hyggelig frokost ved de opstillede borde og bænke.

Både ved og omkring Skalstrup findes flere børnevenlige, små sandstrande med lavt vand. Desuden er der kun omkring 15 kilometer til Vesterhavets indbydende, brede, hvide badestrande – bl.a. ved Fjaltring nord for Skalstrup. Her kan I nyde en forfriskende tur i bølgerne, eller bruge tiden til at samle strandskaller og flotte sten eller bygge store sandslotte sammen med børnene.

Nordvest for Skalstrup ligger Klosterheden Plantage – Danmarks tredjestørste skovområde. Dette spændende naturområde bliver drevet næsten uden brug af gødning, hvilket gør at dets vandløb og søer hører til blandt landets reneste. Her findes sjældne planter, masser af kronvildt og vilde bævere – og midt i det hele ligger en flyveplads fra 2. Verdenskrig. I Klosterheden Plantage findes også Danmarks længste mountainbikerute samt mange smukke rideruter og dejlige, alsidige vandreruter. Afprøv de to herlige skovlegepladser eller giv jer i kast med geocach – verdens største skattejagt. Plantagen gemmer nemlig også på flere såkaldte ”geocacher” . . .

På Strandingsmuseum St. George kan I blandt andet se en unik samling af effekter, som dykkere med tiden har hentet op fra vragene efter den frygtelige stranding af de to engelske krigsskibe HMS St. George og HMS Defence i 1811. Historien bag er kort fortalt, at ud for tangen ved Thorsminde ramte de to skibe juleaftensdag 1811 ind i en orkan på deres vej hjem mod England. Ved katastrofen omkom næsten 1400 mand i havet og kun 17 nåede levende i land. I børnenes eget område af museet formidles havets hemmeligheder og de mange spændende fortællinger, der gemmer sig under havets overflade. Børnene kan her f.eks. lege i en ubåd, kigge i periskop, prøve at binde knob eller at hejse et sejl.

Egnen huser mange kunstnere og kunsthåndværkere. Nogle af dem har åbne værksteder, man kan besøge – eksempelvis ”Det lille træværksted” i Nees ved Vemb og ”Hornvarefabrikken” samt ”Maagaard Glas” i Bøvlingbjerg. Sidstnævnte har åbent efter aftale.

Knap en halv times kørsel fra Skalstrup ligger den hyggelige handelsby Holstebro, som har et stort udbud indenfor både kunst og kultur. Er vejr og årstid ikke til badning i det fri er Holstebro Badeland et fremragende alternativ. Badeland og svømmehal er tilsammen på 3500 kvadratmeter og har i alt 8 bassiner med temperaturer fra 27,5 gr. til 37 gr. I kan slå jer løs blandt faciliteter som vandkanoner, modstrømsanlæg, boblezoner, vandmassage, 74 meter rutschebane, strandbred, børnebassin, dampbad og spapool – lyder det måske ikke fristende?

I Holstebros hyggelige gågader i byens centrum kan I gå på opdagelse blandt de mange spændende og inspirerende specialforretninger, mens byens varierede udbud af spisesteder frister med gastronomiske oplevelser for enhver smag.

Leje af sommerhus i Skalstrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Skalstrup med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Skalstrup på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Skalstrup nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Skalstrup - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Skalstrup. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Skalstrup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Skalstrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skalstrup her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Skalstrup, et feriehus i Skalstrup eller en feriebolig i Skalstrup er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Skalstrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skalstrup nu!

Vælg mellem 28 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
smukt natur område.
Vemb
1 voksen 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det er et meget lille sommerhusområde. Dejlig gåtur til vandet.
Vemb
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 marts
Fantastisk sted med fjord og hav samt gode fiskemuligheder ??
Vemb

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet