Fjand Badeby og Husby ved den danske vestkyst og Nissum Fjord er garant for en afvekslingsrig sommerhusferie med hele familien. Her har I valget mellem fjorden, havet og den smukke skov fuld af aktiviteter.
Vælg mellem 29 sommerhuse
Sommerhus Fjand Badeby_121-20-8063
Emne nr. 121-20-8063

I Fjand Badeby holder I ferie i et sommerhus lige ved Vesterhavet med den fine sandstrand. En af de smukkeste strande ligger ved Sømærkevej i Vedersø Klit, blot 10 minutter i bil fra Fjand Badeby. Kysten ved Fjand Badeby og Husby præsenterer sig på smukkeste vis med klitter, hedelandskab og marsk.

Den lange tange adskiller lagunen Nissum Fjord, der ligger lidt nord for sommerhusområdet, fra havet. Den godt 70 kvadratmeter store fjord er omgivet af et fantastisk naturlandskab, hvor flere fuglearter har hjemme. Her er gode betingelser for ænder, gæs og Vadehavsfugle, der holder hvil.

Husby Klitplantage er et dejligt skovområde og er som skabt til lange ture på gåben eller med cyklen. Turen går gennem skov, klitter og stejle højdedrag. Ruterne er godt markeret, så I altid kan finde tilbage til sommerhusområdet.

Det bedste ved Fjand Badeby er den enestående natur. Men også kirken, fiskerihavnen og de små landsbyer i området er med til at skabe hygge på sommerhusferien. Meget mere behøver man ikke på familieferien.

Kaj Munks Præstegaard, syd for Husby ved Nørresø, er et lille museum til minde for Kaj Munk – præsten og dramatikeren, der blev myrdet af nazister i 1944. Midt på tangen ved Nissum Fjord ligger Thorsminde med de mange sommerhuse. Alene byens beliggenhed er spektakulær. Her finder I også en hyggelig fiskerihavn, et sluseanlæg og en vidunderlig strand.

Tag børnene i hånden og tag på tur i skoven. I området omkring Fjand Badeby, Husby og Holstebro ligger der flere skønne naturlegepladser, deriblandt ved Borbjerg Plantage, Tinkerdal, Nørhede, Spidsbjerg og Vemb Park. Legepladserne ligger i smukke omgivelser, og alt er lavet af naturmaterialer.

Holstebro har også et stort badeland med forskellige pools, en turbo-rutsjebane, vandfald, spa, sauna og dampbad, der breder sig over 3.500 kvadratmeter. Der ligger også mindre, men lige så gode svømmehaller, i Thorsminde og Ulfborg. Vestjydsk Fritidscenter er særlig børnevenlig, for her venter en 40 meter lang vandrutsjebane, et babybassin og vipper i forskellige højder.

Hvis man ikke kommer ud og oplever naturen, er man selv skyld i alle de naturskønne oplevelser, man går glip af. Fjand Badeby og Husby ud til Vesterhavet er et sandt outdoor-paradis, hvis man vil cykle, vandre, spille golf, sejle kano eller surfe. Lystfiskeri er også oplagt ved havet, i fjorden, floder, bække og put & take-søer. Tæt på jeres sommerhus i Fjand Badeby vil I også finde 7 fantastiske strande.

Privat sommerhusudlejning i Fjand Badeby - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Fjand Badeby er ejet af private. Derfor kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus i Fjand Badeby. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat i Fjand Badeby hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem Felines partnere. Sommerhus privat udlejning i Fjand Badeby? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat i Fjand Badeby hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Fjand Badeby

Her kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Fjand Badeby. Vi har samlet sommerhuse i Fjand Badeby fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen.

Leje af sommerhus i Fjand Badeby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Fjand Badeby med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Fjand Badeby på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Fjand Badeby - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Fjand Badeby. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Fjand Badeby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Fjand Badeby her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Fjand Badeby, et feriehus i Fjand Badeby eller en feriebolig i Fjand Badeby er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Fjand Badeby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Fjand Badeby nu!

Vælg mellem 29 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.