Vælger I at holde ferie ved Ulfborg, er der masser af ferieboliger i et smukt og uforstyrret landskab med klithede og plantage. Her er god plads og masser af frisk luft, kun et smut fra fjordens uspolerede havnemiljøer og rige dyreliv, og et kvarters kørsel fra havets brusen. Oplev naturen til fods, på cykel eller til hest, besøg gårdbutikker og museer og fang en fisk i sø, å eller hav.
Vælg mellem 504 sommerhuse
I Skalstrup med en fantastisk udsigt over fjorden og kort gåafstand til havet. ligger dette pragtfulde feriehus til 8 personer.
Med en fantastisk udsigt over fjorden og kort gåafstand til havet. ligger dette pragtfulde feriehus til 8 personer omkranset af fri natur. Huset er flot indrettet, og udstyret med alt hvad I kan ønske jer til en skøn ferie. Emne nr. 160-A5084

Vesterhavets dejlige vidtstrakte sandstrande bag klitter og marehalm indbyder til familiehygge med sandslotte, drageflyvning og leg. Det Blå Flag, der er kvalitetstegnet for rene badestrande og kvalitets badevand, vejrer over hele fem strande i området; Vedersø Klit, Thorsminde, Bjerghuse, Fjand og Spidsbjerg. Nyd solnedgangen fra klitterne – det bliver ikke smukkere.

Der er gode muligheder for at holde en aktiv ferie i naturen ved Ulfborg. Tag på cykel- eller vandretur i de store skov- og hedeområder og på de små veje i området og oplev det rige fugleliv. Specielt forår og efterår kan man se tusindvis af ænder, vildgæs, svaner, vadefugle, rørhøge m.m. i vådområderne ved Stadil Fjord og Nissum Fjord. I kan leje cykler ved Vedersø Klit Camping. Vedersø Ridecenter tilbyder turridning på islandske heste ledet af erfarne ryttere. Det er muligt at modtage undervisning.

De nye naturskønne skovlegepladser; Nørhede Skovlegeplads og Spidsbjerg Skovlegeplads har vipper, klatrestativer og gynger lavet i naturens egne materialer. Tag picnickurven med og få en hyggelig dag i samvær med familien.

Ulfborg egnen byder både på naturlige fiskevande med aborrer og gedder samt fladfiskeri fra moler eller strand og havfiskeri med kutteren M/S Muddi. I kan også fiske efter skrubber, helt og ål i Nissum Fjord, eller ørreder i områdets mange put & take søer. F.eks. Fjand Fiskepark, Vibholm Ørredsø, og Loch Nees Put and Take i Vemb, der har ry for at være en af Vestjyllands bedste put & take søer. Søen byder på store regnbueørreder og guldørreder, og i Catch and Release søen kan der bl.a. fiskes efter stør op til 48,5 kg. Her er alle tænkelige servicefaciliteter, bl.a. bålplads, tipi, læskure, borde og bænke og toilet – og børn på max. 11 år har en speciel sø, hvor der er ekstra mange fisk.

Strandgaarden er en velbevaret og fredet klitgård med udstilling af gamle landbrugs- og fiskeredskaber. Museet giver et indtryk af livsvilkårene ved Vestkysten for 125 år siden. På Vedersø Egnsmuseum er der indrettet en mindestue for Kaj Munk, der var præst i Vedersø indtil sin død i 1944. Derudover en gammel skolestue, en lokalhistorisk udstilling med beskrivelse af livet på klitten, en esehytte og en gymnastikplads med gamle redskaber. Besøg også Kaj Munks Præstegaard i Vedersø.

På Lystbækgaard foregår spændende aktiviteter bl.a. hyrdning med fårehunde, klipning af får, forskellige gårdmarkeder samt rundvisninger. På gårdens lille museum må man røre ved tingene, og i gårdbutikken kan man købe gårdens egne produktioner af bl.a. spælsaukød, fårepølser, uld, garn, strikvarer og skind. Af andre spændende specialbutikker kan anbefales Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik i Houvig, der begge frister med delikatesser af lokale råvarer samt brugskunst, Willer Keramik i Stadil, lysstøberiet Kloster Design i Kloster og Galleri Strandminder i Ulfborg.

Et museumsbesøg hører også med til ferien, hvis man vil lære ferieområdet bedre at kende. På Strandingsmuseet i Thorsminde kan I se de mange fund, der med tiden er hentet op fra havet. Man bliver overrasket over, hvor velholdte genstandene er efter mange år på havets bund.

Sommerhusområderne ligger tæt på indkøb, restauranter, gallerier og museer, og vil man på shopping, kan de nærliggende byer Ulfborg, Søndervig, Ringkøbing og Holstebro anbefales.

Der er også mulighed for en tur i vandet selv på dage, hvor det er for koldt at gå i Vesterhavet; Ulfborg Svømmecenter, Thorsminde Svømmehal og Holstebro Badeland har rammerne for en god badedag.

Leje af sommerhus ved Ulfborg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Ulfborg med nøjagtig den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning ved Ulfborg på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Ulfborg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Ulfborg - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Ulfborg. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Ulfborg. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Ulfborg hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Ulfborg her
Ferien er den tid på året, alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Ulfborg, et feriehus ved Ulfborg eller en feriebolig ved Ulfborg, er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie ved Ulfborg til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Ulfborg nu!

Vælg mellem 504 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Tæt på fjorden med langt fra hav og klitplantagen. Heldigvis kunne vi tage bilen og parkere på en af de mange p-pladser i klitplantagen og gå derfra.
Nr. Fjand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område med masse af naturoplevelser lige fra fjord til kyst
Fjand
1 voksen 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det er et meget lille sommerhusområde. Dejlig gåtur til vandet.
Vemb
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
spændende hav og strand, og et område med en del historie
Thorsminde
5 voksne 1 barn 0 husdyr 10 overnatninger 2023 december
Stille og roligt men ikke meget at opleve
Nørhede

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet