I vil straks mærke freden og roen, når I kommer til sommerhusene i Vemb. De store uforstyrrede grunde giver luft og plads. De små havne ved Nissum Fjord er totalt uspolerede, og her hersker et rigt dyreliv. Nyd en dag ved Vesterhavet, eller planlæg en udflugt - der er masser at køre efter. Pak fiskestænger, badetøj, cykler eller vandresko alt efter, hvordan I har lyst at tilbringe dagen.
Vælg mellem 24 sommerhuse
Virkeligt dejligt og moderne sommerhus i sten til 8 personer, beliggende på en naturgrund i et meget roligt ferieområde i Vemb..
Virkeligt dejligt og moderne sommerhus i sten til 8 personer, bygget i 1975 og senest renoveret i 2013. Huset er beliggende på en naturgrund i et meget roligt ferieområde. Fra såvel huset som fra terrasserne er der en utrolig flot udsigt over fjorden. Emne nr. 121-20-9029

20 min kørsel og I er ved Vesterhavet. Uanset om I vælger at køre til Fjaltring eller strandene syd for fjorden. Området ved høfde Q - Fjaltring strand – har nem adgang til stranden – også for folk i kørestole, og det er rimelig sikkert at bade her. Det Blå Flag, der er kvalitetstegnet for rene badestrande og kvalitets badevand, vejrer over hele fem strande i området; Vedersø Klit, Thorsminde, Bjerghuse, Fjand og Spidsbjerg. Dejlige vidtstrakte sandstrande bag klitter og marehalm indbyder til hyggelige timer med familien, fremstilling af sandslotte og opsætning af drager. Ta’ op i klitterne om aftenen og nyd synet af solen, når den går ned i havet.

Naturen omkring Vemb og Husby er meget varieret og fyldt med muligheder for aktiviteter og oplevelser i særklasse. Husby Klitplantage er præget af lyng, gyvel, bøg, eg, nåletræer, og mod vest finder I hede og åbne klitter og en fantastisk udsigt over havet. Spring på cyklen eller snør vandreskoene og ta’ på opdagelse.

Selv om Vemb er en forholdsvis lille by, har den et rigt og meget varieret handelsliv. Blandt butikker med design og kunsthåndværk, finder I Porcelinge med tøj skabt til velvære, keramik skabt til at blive brugt, og smykker og malerier skabt til glæde – en rigtig spændende butik.

Elefantsøjlen, som viser 72 elefanthoveder i keramik, er placeret lige midt i byen. Ved byens Anlæg, som er beliggende på det højeste punkt i Vemb, står den 3,5 m høje skulptur "Den spirende søjle". Begge skulpturer er udført af keramikeren Steen Dybdal.

Lidt syd for Vemb ligger den gamle herregård, Nørre Vosborg, hvor den autentiske og historiske atmosfære er velbevaret. Herregården og dens smukke omgivelser har et væld af kultur- og naturoplevelser at tilbyde.

Ved Skærum Mølle kan I nyde roen, tage på rundvisning, se på stjerner og besøge den gamle brugs. Centeret ligger kun 1 km fra Vemb by og indeholder Teglværksmuseum, Brugsmuseum, Astronomisk Observatorium og en mineralogisk samling installeret i bygningsværket tegnet af den danske kunstner Per Kirkeby.

I Flamingo Naturpark kan I oplev en spændende blanding af natur og forunderlige haver med pavilloner, søer, vandfald, ønskebrønd og springvand samt Slyk Kloster. På turen rundt i parken skal I holde øje med dyrespor, ællinger og andre dyreunger.

En kanotur er en naturoplevelse, hvor man rigtig kan nyde samværet med familien. På åen er der fred og ro, og I har masser af tid til hinanden. Hos Mejdal Camping Kanoudlejning kan I leje kanoer på timebasis.

Loch Nees Put and Take har ry for at være en af Vestjyllands bedste put & take søer. Søen ligger smukt ved skov og fjord og byder på store regnbue- og guldørreder. I Catch and Release søen kan der bl.a. fiskes efter stør op til 48,5 kg, og børn på max. 11 år har en speciel sø, hvor der er ekstra mange fisk. Her er gode tilkørselsforhold, bålplads, tipi, læskure, borde og bænke og handicaptoilet. Når I bliver trætte af at fiske, kan I udfordre børnene i en gang fodboldgolf. Loch Nees har åbent fra solopgang til solnedgang.

Alle, der elsker is, må bare besøge Staby Ismejeri, der laver kvalitets-is af de bedste råvarer - herunder mælk fra egen kvægbesætning. Hvert år arrangeres økodag, hvor køerne lukkes ud, og i sommerferien kan man få en rundvisning i stald og ismejeri.

På Lystbækgaard foregår spændende aktiviteter som hyrdning med fårehunde, klipning af får, forskellige gårdmarkeder og rundvisninger. På gårdens lille museum må man gerne røre ved tingene, og i gårdbutikken kan man købe gårdens egne produktioner af bl.a. spælsaukød, fårepølser, uld, garn, strikvarer og skind.

På Strandingsmuseet i Thorsminde kan I se de mange fund, der med tiden er hentet op fra havet. Det er forbavsende, hvor velholdte genstandene er efter mange år på havets bund.

Sommerhusområdet ligger tæt på indkøb, restauranter, gallerier og museer, og vil man på shopping, kan de nærliggende byer Ulfborg, Holstebro og Lemvig anbefales. Lemvig er en skøn by og et besøg værd. Den hyggelige havn i Lemvig ligger kun få meter fra byens gådegade med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer, byens museum og Museet for Religiøs Kunst. Hele byen emmer af en indbydende atmosfære. Nyd synet af de mange både i havnen og gå ikke glip af byens nye skaterpark i verdensklasse på Østhavnen.

Er det for koldt at bade i havet, danner Ulfborg Svømmecenter, Thorsminde Svømmehal og Holstebro Badeland en fin ramme om en indendørs badedag.

Leje af sommerhus ved Vemb med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Vemb med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Vemb på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus ved Vemb nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Vemb - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Vemb. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Vemb. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Vemb hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Vemb her
Ferien er den tid på året, alle ser frem til, men der er jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Vemb, et feriehus ved Vemb eller en feriebolig ved Vemb, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline er ferie ved Vemb til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Vemb nu!

Vælg mellem 24 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det er et meget lille sommerhusområde. Dejlig gåtur til vandet.
Vemb
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 marts
Fantastisk sted med fjord og hav samt gode fiskemuligheder ??
Vemb

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet