Glæd jer til at nyde livet på den meget børnevenlige Thorsminde strand. Det er en skøn sandstrand med klitter og et "bassin" med roligt vand, som er perfekt til børn. Der er meget fine muligheder for lystfiskeri, så kast snøren ud og få nogle hyggelige timer med de forventningsfulde børn. Oplev havets dramatiske side på Strandingsmuseum St. George.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Dette skønne feriehus med spabad til 8 personer, ligger i den lille fiskerby Thorsminde, på en dejlig naturgrund, meget tæt på Vesterhavet.
Dette skønne feriehus med spabad til 8 personer, ligger i den lille fiskerby Thorsminde, på en dejlig naturgrund, meget tæt på Vesterhavet. Huset har en skøn terrasse med havemøbler og grill, og til de mindste i familien er der sandkasse og gynger ved huset. Emne nr. 130-C75085

Thorsminde strand er en skøn og meget børnevenlig sandstrand med klitter og meget fine faciliteter. Her kan I bade i læ af bølgebrydere, så vandet er temmelig roligt. Desuden er der lagt flydeliner ud og sammen med bølgebryderne danner de et af de største ”badebassiner” I nogen sinde har set. Leg og sop i vandkanten sammen med børnene, byg sandslotte og grav kanaler eller snup jer en dukkert.

Der er anlagt en sti hele vejen ned til stranden, og der ligger en parkeringsplads få minutters gang fra vandet. Her finder I også toiletter og mulighed for at købe mad og is. Strandene ved Bjerghuse og Spidsbjerg, som begge ligger lidt syd for Thorsminde, er også en udflugt værd. Glæd jer til nogle super hyggelige dage ved vandet sammen med børnene.

Mulighederne for lystfiskeri er intet mindre end forrygende gode i Thorsminde. Her venter sildefiskeri i det tidlige forår, hornfisk i april/maj og makrel hen på sensommeren. I vandet gemmer sig også torsk, fladfisk og ål. Tag børnene med ud på en af molerne ved havnen, og kast snøren i vandet.

Strandingsmuseum St. George fortælles historien om verdens værste stranding julenat 1811, da mere end 1.300 britiske søfolk omkom i en frygtelig vinterstorm. Her kommer I også tæt på de andre dramaer der har udspillet sig på havet, og børnene kan glæde sig til spændende oplevelser i deres helt egen afdeling.

Leje af sommerhus Thorsminde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Thorsminde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Thorsminde er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Thorsminde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Thorsminde - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Thorsminde. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Thorsminde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Thorsminde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Thorsminde her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Thorsminde, et feriehus Thorsminde eller en feriebolig Thorsminde er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Thorsminde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Thorsminde nu!

Vælg mellem 89 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
spændende hav og strand, og et område med en del historie
Thorsminde
1 voksen 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Udendørsområde grimt. Udsigt til støbt fundament og jorddynge.
Thorsminde
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Nära havet, men inte så stort utbud av matställen
Thorsminde
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Området er fantastisk
Thorsminde
7 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 marts
Smukt og med skøn udsigt og mange muligheder for ture ud i det blå.
Thorsminde

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet