Sommerhusområdet ved Nørhede ligger tæt ved fjorden med en helt speciel atmosfære med små uforstyrrede havne og et rigt fugleliv. Områdets anlagte vandre- eller cykelstier bringer jer vidt omkring – også til havet ved Vedersø Klit. Nyd en dag på stranden, en dag med fiskestang, eller en dag på udflugt til de interessante museer og seværdigheder. Eller en dag med afslapning og tid til hinanden.
Vælg mellem 141 sommerhuse
Vedligeholdt sommerhus til 4 personer beliggende på en lukket, ugenert naturgrund i roligt sommerhusområde i Nørhede.
Vedligeholdt sommerhus til 4 personer beliggende på en lukket, ugenert naturgrund i roligt sommerhusområde, tæt på Vesterhavet og i gåafstand til Nissum Fjord. Gode muligheder for cykel/vandreture i området ved Nissum Fjord, som er kendt for fuglereservater, idylliske små bådehavne og lavt og roligt vand. Emne nr. 090-87522

Familiens vandhunde har mange muligheder ved Nørhede; I kan bade i det rolige lave vand i fjorden fra den lille badestrand ved Kaprifolievej, I kan soppe i Vesterhavet, eller I kan besøge Ulfborg Svømmecenter, Thorsminde Svømmehal eller Holstebro Badeland. Ved Vesterhavets sandstrande kan I bygge sandslotte med børnene, sætte drager op, samle sten og skaller eller bare nyde lyden af havet og synet af de marehalmsklædte klitter – og måske endda den smukke solnedgang i havet. Det Blå Flag vejrer over hele fem strande i området; Vedersø Klit, Bjerghuse, Fjand, Spidsbjerg og Thorsminde. Sidstnævnte er en skøn børnevenlig sandstrand med flydeliner ud i havet, så der dannes trygge badeforhold i et gigantisk ”badebassin”. Her er en rampe for kørestolsbrugere og gangbesværede, parkeringsplads, kiosk, restaurant, grill samt toiletfaciliteter. Kite- og windsurfere elsker vand- og vindforholdene her.

Nissum Fjord og området omkring fjorden har international betydning for store bestande af ænder, gæs og vadefugle. Vildtreservat beskytter de vandfugle, der holder rast og yngler her, hvorfor færdsel i reservatet er begrænset. Der er dog fine muligheder for at iagttage fuglelivet på engene og i fjorden fra vejen på klittangen. I kan også oplev mange forskellige svømmeænder ved Bøvling Fjord og Felsted Kog.

Sommerhusområderne ved Nørhede ligger tæt på indkøb, restauranter, gallerier og museer, og vil man på shopping, kan de nærliggende byer Ulfborg, Søndervig, Ringkøbing og Holstebro anbefales.

Et besøg på et spændende museum eller to hører også med til ferien. På Strandingsmuseet St. George i Thorsminde kan I se de mange fund, der med tiden er hentet op fra havet. Strandgaarden i Vedersø er en velbevaret og fredet klitgård med udstilling af gamle landbrugs- og fiskeredskaber. Museet giver et indtryk af livsvilkårene ved Vestkysten for 125 år siden. Besøg også Vedersø Egnsmuseum og Kaj Munks Præstegaard i Vedersø.

På Lystbækgaard foregår spændende aktiviteter bl.a. hyrdning med fårehunde. Gården har et lille museum, og i gårdbutikken kan man købe gårdens egne produktioner. Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik i Houvig frister med delikatesser af lokale råvarer samt brugskunst. Staby Ismejeri laver kvalitets-is af de bedste råvarer - herunder mælk fra egen kvægbesætning. Hvert år arrangeres økodag, hvor køerne lukkes ud, og i sommerferien kan man få en rundvisning i stald og ismejeri.

Vedersø Ridecenter tilbydes turridning på islandske heste ledet af erfarne ryttere. Få en dejlig oplevelse i det naturskønne landskab. Det er muligt at modtage undervisning på ridecentret.

Den naturskønne skovlegeplads Nørhede Skovlegeplads har vipper, klatrestativer og gynger lavet i naturens egne materialer. Tag picnickurven med og få en hyggelig dag i samvær med familien. Der er også en dejlig legeplads ved byens skole.

Skærum Mølle rummer et Teglværksmuseum, Brugsmuseum, Astronomisk Observatorium og en mineralogisk samling installeret i bygningsværket tegnet af den danske kunstner Per Kirkeby.

I Flamingo Naturpark kan I oplev en spændende blanding af natur og forunderlige haver med pavilloner, søer, vandfald, ønskebrønd og springvand samt Slyk Kloster. I parken møder I dyrespor, ællinger og andre dyreunger.

En kanotur er en herlig naturoplevelse i samvær med familien. På åen er der fred og ro, og I har masser af tid til hinanden. Hos Mejdal Camping Kanoudlejning kan I leje kanoer på timebasis.

Familiens lystfiskere vil elske dette eldorado. Her er smukke naturlige fiskevande, fladfiskeri fra moler eller strand samt makrel- og sildefiskeri i sæsonen. Mulighed for havfiskeri med kutteren M/S Muddi og fiskeri i fjorden efter skrubber, helt og ål. Fiskekort og Fisketegn kan købes hos turistcenteret. Området har også mange put & take søer, og Loch Nees Put and Take ved Vemb har ry for at være en af Vestjyllands bedste. Søen ligger smukt ved skov og fjord og byder på store regnbue- og guldørreder. I Catch and Release søen kan der fiskes efter stør op til 48,5 kg, og børn på max. 11 år har en speciel sø, hvor der er ekstra mange fisk. Her er gode tilkørselsforhold, bålplads, tipi, læskure, borde og bænke og handicaptoilet.

Leje af sommerhus ved Nørhede med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Nørhede med nøjagtig den beliggenhed, du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning ved Nørhede på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Nørhede nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Nørhede - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Nørhede. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Nørhede. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Nørhede hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Nørhede her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Nørhede, et feriehus ved Nørhede eller en feriebolig ved Nørhede, er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris end os. Feline er ferie ved Nørhede til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Nørhede nu!

Vælg mellem 141 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 0 husdyr 10 overnatninger 2023 december
Stille og roligt men ikke meget at opleve
Nørhede
5 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 december
Området var sne og is dækket men så skønt ud
Nørhede
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Naturskøn
Nørhede
3 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Meget fine stier til nogle gode gåture ved Nissum Fjord.
Nr. Hede Vest
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Det ligger virkelig virkelig langt væk fra alt
Nørhede

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet