Det Blå Flag, som er et kendetegn for rene badestrande og kvalitets badevand, vejrer over hele fem strande i området; Vedersø Klit, Thorsminde, Bjerghuse, Fjand og Spidsbjerg. Selv luften er ren og frisk her. Nyd en dag med familien ved stranden. Byg sandslotte med børnene eller slap af i sandet og glæd jer over synet og lyden af havet. Gå en tur på stranden lige efter en storm og led efter rav.
Vælg mellem 512 sommerhuse
Ønsker I noget af det bedste på ferien, har I muligheden her med denne skønne feriebolig til 10 personer. Stråtækt idyl på over 200 m² beliggende med en dejligt udsigt over engene i Vedersø.
Ønsker I noget af det bedste på ferien, har I muligheden her med denne skønne feriebolig til 10 personer. Stråtækt idyl på over 200 m² beliggende med en dejligt udsigt over engene i Vedersø. Huset indeholder alt hvad I kan ønske jer til en dejlift ferie. Emne nr. 130-C04057

Oplev den storslåede natur i Husby Klitplantage på cykel- eller vandreture igennem store skov- og hedeområder. Cykler udlejes hele tre steder, og turforslag og cykelkort fås hos turistcenteret. Året rundt er det også muligt at opleve den skønne natur fra hesteryg både ved Vesterhavet og i plantagerne.

Snyd ikke jer selv for at opleve området omkring Nissum Fjord, hvor små uspolerede havnemiljøer ved Nr. Fjand, Nørhede Vest og Felsted Kog på samme tid emmer af aktivitet og fred og ro. Derudover byder området omkring fjorden året rundt på spændende naturoplevelser, så ta’ en kikkert med og iagttag det spændende dyreliv.

Er der lystfiskere i familien, er I kommet til det helt rigtige sted. Her er både smukke naturlige fiskevande med aborrer og gedder samt fladfiskeri fra moler eller strand og makrel- og sildefiskeri i sommerperioden. Den helt store oplevelse er at tage med kutteren M/S Muddi på havfiskeri. I kan også fiske efter skrubber, helt og ål i Nissum Fjord, eller store ørreder i områdets mange put & take søer. Fiskekort og Fisketegn kan købes hos turistcenteret.

Et museumsbesøg hører også med til ferien, hvis man vil lære ferieområdet bedre at kende. På Strandingsmuseet i Thorsminde kan I se de mange fund, der med tiden er hentet op fra havet. Man bliver overrasket over, hvor velholdte genstandene er efter mange år på havets bund.

Strandgaarden er en velbevaret og fredet klitgård med udstilling af gamle landbrugs- og fiskeredskaber. Museet giver et indtryk af livsvilkårene ved Vestkysten for 125 år siden. På Vedersø Egnsmuseum er der indrettet en mindestue for Kaj Munk, der var præst i Vedersø indtil sin død i 1944. Derudover en gammel skolestue, et rum med udstilling af lokalhistorisk interesse, et med beskrivelse af livet på klitten, en esehytte og en gymnastikplads med gamle redskaber. Besøg også Kaj Munks Præstegaard i Vedersø.

På Lystbækgaard foregår spændende aktiviteter bl.a. hyrdning med fårehunde, fåreklipning, forskellige gårdmarkeder samt rundvisninger. På gårdens lille museum må man røre ved tingene, og i gårdbutikken kan man købe gårdens egne produktioner af bl.a. spælsaukød, fårepølser, uld, garn, strikvarer og skind. Af andre spændende specialbutikker kan anbefales Fjand Gårdbutik og Vestkystens Gårdbutik i Houvig, der begge frister med delikatesser af lokale råvarer samt brugskunst, Willer Keramik i Stadil, lysstøberiet Kloster Design i Kloster og Galleri Strandminder i Ulfborg.

Børn elsker udfordringer, og dem er der masser af på de nye naturskønne skovlegepladser: Nørhede Skovlegeplads imellem Nørhede Øst and Nørhede Vest og Spidsbjerg Skovlegeplads i Sdr. Fjand. Tag picnickurven med og få en hyggelig dag i samvær med familien.

Der er også mulighed for en tur i vandet selv på dage, hvor det er for koldt at gå i Vesterhavet; Ulfborg Svømmecenter, Thorsminde Svømmehal og Holstebro Badeland har rammerne for en god badedag.

På islandske heste fra Vedersø Ridecenter tilbydes turridning ledet af erfarne ryttere. Skøn mulighed for at opleve områdets imponerende natur fra hesteryg.

Leje af sommerhus Vedersø Klit med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Vedersø Klit med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Vedersø Klit har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Vedersø Klit nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vedersø Klit - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Vedersø Klit. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vedersø Klit. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vedersø Klit hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vedersø Klit her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vedersø Klit, et feriehus Vedersø Klit eller en feriebolig Vedersø Klit er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie Vedersø Klit til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vedersø Klit nu!

Vælg mellem 512 sommerhuse

Områdeanmeldelser

9 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Dejligt roligt område - en god gåtur til stranden og en masse at se i området.
Vester Husby
12 voksne 6 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Nem adgang til stranden, også for gangbesværede
Vester Husby
14 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 april
vind og vejr - typisk vesterhavet - almost four seasons in on day - vesterhavet kan bare noget
Vester Husby
10 voksne 3 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Dejlige omgivelser
Vester Husby
6 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Så skønt et område med mange muligeheder.
Vedersø Klit

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet