Ved den jyske vestkyst ligger naturparken Nissum Fjord, hvor det smukke kystlandskab byder sine feriegæster velkommen. Fuglereservater, enge, skove, landsbyer og gårde skaber tilsammen et eventyrligt landskab. Mod syd på den smalle landtange ligger de hyggelige sommerhuse.
Vælg mellem 516 sommerhuse
Sommerhus Nissum Fjord_346-5040
Emne nr. 346-5040

Fjorden er garant for vidunderlige naturoplevelser, der imødekommer store og små feriegæsters behov. Ved Husby i syd på tangen ligger det charmerende sommerhusområde nær den lille havneby Thorsminde. I Danmark er vi gode til at skabe hygge - og særligt når vi er på sommerhusferie.

I den idylliske kystby Thorsminde drives der stadig fiskeri i stor stil – og her kan man også som feriegæst kaste snøren ud efter sild, makrel, havørred og laks. Ved kanalen ligger en butik med fiskegrej. Om morgenen kan I købe frisk fisk direkte fra kutteren på stranden eller i den røde auktionshal – så ved I, hvad der står på aftenmenuen.

I Thorsminde kan I få indblik i havets enorme kræfter på Strandingsmuseet St. George. Her fortælles historien om flere forliste skibe og omkomne sømænd, hvis skæbne blev afgjort ud for den danske vestkyst.

Gåture til lyden af bølgernes rullen mod land og fuglenes kvidren er ren terapi for krop og sind. På en tur langs stranden kan I også være heldige at finde rav. Læg også mærke til de farverige blomster, der omkranser jeres vej.

Rundt om fjorden strækker en 70 km lang vandresti sig og langs ruten ligger de små havne, der emmer af maritim stemning.

I Husby kan I leje cykler – det ideelle transportmiddel til opdagelsesturen rundt i det flade kystlandskab. I skovene og langs klitterne finder I mange gode ruter, hvoraf flere er børnevenlige.

Langs kysten strækker den endeløse, bløde, glitrende sandstrand sig. Havet bliver langsomt dybere, så selv nybegyndere og børn kan føle sig trygge. I højsæsonen vil der også være en livredder tilstede på stranden. Ved Thorsminde ligger de mest fantastiske surfspots, og vandet ved tangen er et af Danmarks bedste kitesurfområder. Ved Thorsminde Camping kan I således melde jer på kite-kursus.

20 Kilometer syd for Husby kan man blandt andet spille tennis og Adventure Golf ved Beach Bowl i Søndervig. I Ulfborg, 10 Kilometer øst for Husby, kan mountainbikere slå sig løs på eventyrlige spor. Hos Vedersø Ridecenter i Ulfborg kan I leje heste og tage på ridetur langs stranden med hele familien.

Hvis man besøger Husby, er den romantiske kirke, bygget af sømændene i det 13. århundrede, et besøg værd. En af indkøbsmulighederne tæt på sommerhuset ved Nissum Fjord er købmanden i Ulfborg, hvor I kan handle til det daglige behov.

Fra Nissum Fjord er der ikke langt til den historiske by, Holstebro, der lokker med kulturelle seværdigheder og en hyggelige gågade med butikker og centre. Midt i gågaden står en skulptur af Giacometti lige foran det gamle rådhus.

Leje af sommerhus i Nissum Fjord med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Nissum Fjord med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Nissum Fjord har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Nissum Fjord - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Nissum Fjord. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Nissum Fjord. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nissum Fjord her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Nissum Fjord, et feriehus i Nissum Fjord eller en feriebolig i Nissum Fjord, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Nissum Fjord til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nissum Fjord nu!

Vælg mellem 516 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Tæt på fjorden med langt fra hav og klitplantagen. Heldigvis kunne vi tage bilen og parkere på en af de mange p-pladser i klitplantagen og gå derfra.
Nr. Fjand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område med masse af naturoplevelser lige fra fjord til kyst
Fjand
1 voksen 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det er et meget lille sommerhusområde. Dejlig gåtur til vandet.
Vemb
2 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur hvis du er til ro og gode gåture i naturen. Der er heller ikke langt til den lokale købmand og pizzaria.
Nees
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
spændende hav og strand, og et område med en del historie
Thorsminde

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet