Fjand er beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Her er I helt tæt ved gode, børnevenlige badestrande, kreative naturlegepladser samt spændende attraktioner og seværdigheder. Den hyggelige og idylliske købstad Ringkøbing ligger kun en halv times kørsel fra Fjand.
Vælg mellem 246 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer med spabad beliggende i Fjand tæt på både det brusende Vesterhav og Nissum Fjord.
Sommerhus til 8 personer med spabad beliggende tæt på både det brusende Vesterhav og Nissum Fjord. Huset er velindrettet med plads til én eller flere familier. Fjand Strand er ideelt for gæster, der ønsker at være tæt på en fantastisk natur, hvor der er højt til himlen. Emne nr. 090-42340

Med Vesterhavet på den ene side, Nissum Fjord på den anden og omgivet af hede og skov ligger Fjand utrolig naturskønt og indbyder til et væld af friluftsaktiviteter. I umiddelbar nærhed ligger tre dejlige badestrande, der alle har Blåt Flag klassifikation. Den ene, Thorsminde Strand, er en skøn børnevenlig sandstrand, hvor der om sommeren bliver lagt flydeliner ud i havet, som dermed danner et gigantisk ”badebassin”, og skaber større tryghed for de badende. Desuden er der ved stranden en rampe for kørestolsbrugere og gangbesværede, og der er nærliggende parkeringsplads, kiosk, restaurant, grill samt toiletfaciliteter. Vand- og vindforholdene her giver optimale forhold for kite- og windsurfing.

Strandingsmuseum St. George på Vesterhavsgade 1E i Thorsminde formidler på spændende, lærerig og interessant vis strandingshistorier gennem tusindvis af genstande, der er fundet på havets bund ud for den jyske vestkyst. Efter ombygning er museet igen klar til at slå dørene op for publikum fra foråret 2017.

Området har flere spændende gårdbutikker, der både sælger lokalt producerede råvarer og produkter samt lækre delikatesser og pragtfuld brugskunst. Læg eksempelvis vejen forbi Fjand Gårdbutik, Vestkystens Gårdbutik ved Ulfborg og butikken Livet på Landet, som ligger i Tim.

Kreative legemuligheder i den friske luft er der fantastiske rammer for på de tre skønne skovlegepladser ved Ulfborg/Vemb – henholdsvis Nørhede Skovlegeplads, Vemb Skovlegeplads samt Skovlegepladsen, Sdr. Fjand ved Ulfborg. De mange legeredskaber skabt af naturens egne materialer er herlige til leg og hygge med børnene, måske kombineret med en picnic ved de opstillede borde og bænke.

Der er alsidige muligheder for lystfiskere i Fjand og omegn både i naturlige fiskevande samt put & take. Prøv at fiske efter helt, ål eller skrubber på Nissum Fjord eller prøv lykken i Bækmarksbro Put & Take, Vibholm Ørredsø Put & Take, begge beliggende ved Ulfborg, eller Loch Nees Put and Take i Vemb.

Naturen omkring Fjand er velegnet til aktive dagsudflugter på cykel, og turforslag kan blandt andet rekvireres på Turistcenter Vedersø Klit.

I rolige og fredelig omgivelser, kun 25 km fra Fjand, ligger den over 700 år gamle herregård Nørre Vosborg, der blev gennemrenoveret i 2008. Herregårdsparken er altid åben for publikum, mens herregårdsstuerne er åbne søn- og helligdage fra kl. 13-16 året rundt samt foruden ved tirsdage og onsdage i juli og august.

Ønsker I at opleve hyggeligt og charmerende bymiljø kan en udflugt til købstaden Ringkøbing anbefales. Gå jer en afslappende tur i de brostensbelagte gader, shop i de mange spændende specialbutikker, og nyd den pragtfulde udsigt ved havnen, som nu primært bruges af fjordfiskere og lystsejlere. Sommeren igennem er der masser af arrangementer, stemning og livemusik omkring byens torv, der prydes af gamle, smukke bindingsværkshuse.

Leje af sommerhus i Fjand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Fjand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Fjand på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Fjand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Fjand - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Fjand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Fjand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Fjand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Fjand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Fjand, et feriehus i Fjand eller en feriebolig i Fjand er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Fjand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Fjand nu!

Vælg mellem 246 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Tæt på fjorden med langt fra hav og klitplantagen. Heldigvis kunne vi tage bilen og parkere på en af de mange p-pladser i klitplantagen og gå derfra.
Nr. Fjand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område med masse af naturoplevelser lige fra fjord til kyst
Fjand
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
meget rolig og tæt på strand
Fjand
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt roligt område, tæt på vandet.
Fjand
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig natur, der indbyder til gå- og cykelture
Fjand

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet