Husby Strand er et hyggeligt og roligt ferieområde ved den danske Vesterhavskyst. Det afvekslende naturlandskab lægger op til aktiviteter under åben himmel i idylliske og børnevenlige omgivelser.
Vælg mellem 283 sommerhuse
Sommerhus Husby Strand_105-21300
Emne nr. 105-21300

Der er mange muligheder, når det handler om at få mest muligt ud af ferien i Husby Strand. Omkranset af det skønne klitlandskab begejstrer byen familier, der elsker naturen, og som er på udkig efter en oplevelsesrig ferie i et børnevenligt miljø.

Den rolige ferieby er et fantastisk sted at holde ferie, særligt for familier. Her vil man hurtigt føle sig tilpas – og det er en god start på familieferien. Den brede strand ved Vesterhavet ligger direkte uden for døren og indbyder til lange gåture og sportslige aktiviteter på vandet.

Det fantastiske naturparadis direkte ved Vesterhavet er et herligt sted at tage på vandre- eller cykelture med familien. Der er mange spændende ting at opleve i Husby Strand, og I behøver ikke være bange for, at der ikke er nok at se og lave.

Når man traver forbi langs kysten, kan man nyde den betagende udsigt til Husby Klitplantage. Ved kysten kan I også se bunkere fra Anden Verdenskrig. Vesterhavet har fritlagt de engang gemte bunkere, så I kan gå på opdagelse og få fortalt historier om krigstiden, når I vandrer langs kysten.

Tag jer tid til at gå forbi klitten “Marens Maw“ sammen med familien. Imellem skovområde, sandklitter og hede har I en fantastisk udsigt fra dette højdedrag og ud over Vesterhavet og Nissum Fjord. Det kan også anbefales at tage en tur til havnebyen Thorsminde. Her blev der gennem årene drevet fiskeri i stor stil, og under Napoleonskrigene stod to britiske krigsskibe her. I kan lære mere om denne spændende historie på Strandingsmuseet.

Det kan betale sig at holde et vågent øje med arkitekturen i Thorsminde, da flere af baggårdene er bygget i materialer fra de mange skibe, der strandede i området.

Hvis man mangler lidt byliv, tager det blot 30 minutter med bil at komme til Holstebro, hvor I kan få lidt afveksling fra roen i sommerhusområdet.

Den kendte kulturby er Danmarks smukkeste handelsby. Her lokker flere gode butikker med mulighed for shopping i stor stil. På turen gennem gågaden kan I kigge ind hos mere end 100 butikker, holde en lille pause på en af de mange caféer eller slå jer ned på en af de familievenlige restauranter, hvor I kan nyde de kulinariske udskejelser fra regionen eller andre spændende køkkener. Holstebro imponerer med et bredt udbud af kulturelle muligheder, og en tur til byen er altid en ny oplevelse.

Det allerbedste ved opholdet i Husby Strand er den hyggelige tid med familien. Det er en god ide ikke at lægge alt for mange planer, men give tid til at gå ture i skoven, læse en bog, slappe af i klitterne eller flyve med drage på stranden. Der er ikke meget, der er lige så skønt som den smukke natur og tiden med familien.

Leje af sommerhus i Husby Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Husby Strand med præcis den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Husby Strand er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Husby Strand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Husby Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Husby Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Husby Strand her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Husby Strand, et feriehus i Husby Strand eller en feriebolig i Husby Strand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Husby Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Husby Strand nu!

Vælg mellem 283 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Stille og roligt område
Vedersø Klit
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Hvis du kan lide ro. Der er lidt langt til alt. Men vi kom specielt for fyrværkeriforbuddet på grund af de to hunde.
Vedersø Klit
9 voksne 3 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Fodboldmål i stykker. Græsset for højt til boldspil
Vester Husby
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Et lækkert omåde, som lever op til det man forventer af vestkysten og vesterhavet. SKØNT :-)
Vester Husby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
dejligt roligt område, ugeneret. kort til vandet
Vedersø Klit

Andre artikler

  1. Sommerhus Husby

    Glæd jer til at opleve freden, roen og den super flotte natur, der findes i Husby. Området er perfekt til vandre- og cykelture - og udsigten til solnedgangen ved havet er helt fantastisk. For lystfiskere er der frit valg på alle hylder - og I Thorsminde kan I kigge ind i den spændende og dramatiske verden, der befinder sig under havets overflade.
    I et smukt naturområde i Vester Husby, på en 3500 m² stor naturgrund, ligger dette sommerhus til 10 personer med spabad, opført i røde sten og med stråtag.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet