Et sommerhus Bornholm privat weekendophold er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.228 sommerhuse Destinationer under Bornholm

Lej dit sommerhus Bornholm privat weekendophold her!

Weekendophold, og miniferie

Det er op til dig hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor er det muligt at sammensætte helt unikke ophold. Forskellige mennesker har naturligvis forskellige ønsker, men uanset hvad du er på udkig efter, kan du uden tvivl finde det her på siden. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt kan blive til virkelighed i et dejligt sommerhus Bornholm privat weekendophold.

Det er dog vores anbefaling, at du mindst booker 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. Derudover vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret meget mere at få en ekstra overnatning. Det væsentligste er dog, at den ekstra overnatning giver jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Når du lejer et sommerhus Bornholm privat weekendophold hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus Bornholm privat weekendophold hos os.

På denne måde får du flest muligt sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Selv om lufthavnen er i nærheden, var vi ikke genert af den. Roligt område med gode muligheder for gåture og er super udsigt over havet. Et dejligt sted på øen, med gode bademuligheder og ikke langt til nogen steder på øen.

Nær natur , butikker, svømmehal og museer, uden at ligge midt i byen, udsigt over havet.

Stedet ligger centralt i forhold til hele øen. Tag en gåtur af redningsstien fra Jons Kapel til Vang Havn.

fantastisk udsigt over vandet

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Bornholm privat weekendophold til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Summen indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Bornholm privat weekendophold, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Så gør vi det igen :0) Ikke første gang vi bruger Feline.dk. Bestemt heller ikke sidste gang :0)

Uden problemer. Simpelt, hurtigt og overskueligt.

Super oplevelse. Vi er netop hjemkommet efter en fantastisk ferie i Pistoia - Toscana. Bestilte gennem Feline, hvilket var både billigt og nemt. Havde absolut ingen vanskeligheder, og alt foregik efter bogen. Beskrivelsen levede op til stedet!

Nemt at søge og overskueligt resultat. Mange huse at søge imellem. Nemt at booke.

Vælg mellem 1.228 sommerhuse

Andre artikler om Bornholm

Vis alle artikler om Bornholm

Andre artikler