En privat feriebolig i Sverige er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Se private ferieboliger i Sverige Destinationer under Sverige
Privat udlejning af feriebolig i Sverige Emne nr.: 148-S05142
Emne nr. 148-S05142

Privat udlejning af feriebolig i Sverige - du får altid det største udvalg her på siden!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af private ferieboliger til leje i Sverige. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig i Sverige - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Sverige er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat feriebolig i Sverige.

Når du vælger at leje et privat feriebolig i Sverige hos Feline får du stribevis af fordele:

  • Du kan let finde de private ferieboliger til leje i Sverige som har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi vi har det største udvalg
  • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke din foretrukne sommerhus hos os
  • Der er 100 prisgaranti på samtlige ferieboliger, som udlejes gennem os
  • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
  • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
  • Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje i Sverige her

Privat udlejning af feriebolig i Sverige - gratis fordele for dig

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle ferieboliger som udlejes gennem os, så du får altid markedets billigste pris på et privat feriebolig i Sverige hos Feline.

Privat udlejning af feriebolig i Sverige - Sådan får du flest mulige private ferieboliger til leje i Sverige at vælge mellem

Det er populært at holde årets sommerferie i et privat feriebolig i Sverige, og derfor er der også rift om dem. Jo tidligere du går i gang med at lede efter et privat feriebolig i Sverige til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde en feriebolig, som opfylder alle dine krav.

Tips til dejlige ferieoplevelser

Skønt område med masser af skov, søer og lyngbakker. Masser af muligheder for vandreture. Fantastisk at man som dansker ikke skal køre længere før naturen er så anderledes.

Fint område - tæt på Kalmar, hvor der er meget at se. Tæt på Øland, hvor der er overkommeligt at køre til. Tæt på Glasriget, hvor det er godt at bruge en regnvejrsdag.

Alle tiders, især hvis man kan lide naturen og holder af at fiske. Midt i skov og sø området. Naboen havde endda 4 elge på besøg.

Privat udlejning af feriebolig i Sverige med prisgaranti

Når du har fundet det privat feriebolig i Sverige, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne privat feriebolig i Sverige til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat simpelthen på din konto.

Se private ferieboliger til leje i Sverige her

Privat udlejning af feriebolig i Sverige - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat feriebolig i Sverige, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget venlige og hjælpsomme ved tvivlsspørgsmål og lidt sen bestilling af ekstra-services.

Lynhurtig tilbagemelding også i weekenden :-) Jeg havde spørgsmål vedr. leje af sommerhus og sendte en mail søndag eftermiddag og i løbet at 1-2 timer fik jeg svar. Dejligt med hurtig respons. Huset er nu bestilt og vi glæder os til et dejligt ophold.

Se private ferieboliger i Sverige

Andre artikler om Sverige

Vis alle artikler om Sverige