Halland byder på en sand pallette af naturoplevelser. Hvad enten I udforsker dette smukke område til vands, fods eller på cykel venter fascinerende indtryk og storslåede udsigter! Her er dejlige badestrande, charmerende bymiljøer med spændende, historisk atmosfære, godt fiskevand samt en alsidighed af attraktioner og seværdigheder.
Vælg mellem 353 sommerhuse
Fint hus til 6 personer med god plads og med en vidunderlig udsigt over det Hallandske landskab. Huset ligger mellem Falkenberg og Ullared.
Fint hus til 6 personer med god plads og med en vidunderlig udsigt over det Hallandske landskab. Huset ligger mellem Falkenberg og Ullared med 15 km til havbad og 20 min. kørsel i bil til Skrea Strand. Emne nr. 148-S02770

Varieret og skøn natur præger Halland. Det gælder både den lange og enestående kyst, men også indlandets fredelige og frodige skove, dejlige søer og åer og levende, idylliske landsbyer. I området finder I nogle af Sveriges mest populære strande beliggende tæt ved kystnære byer som eksempelvis Varberg, Falkenberg og Halmstad. Halland indeholder over 120 naturreservater og utallige muligheder for at bevæge sig rundt. I kan sejle i kano, vandre, ride eller cykle, og uanset transportform findes masser af ruter, så I let kan finde det, der passer jer!

Hallands største by hedder Halmstad, og byens nok største attraktion er den fire kilometer lange badestrand Tylösand – skønt beliggende med mange dejlige og læ givende klitter. Stranden har Blå Flag, så her er livreddere, gode parkeringsforhold, cafeer langs stranden samt toiletfaciliteter. Vandhunde kan også slå sig løs i Halmstad Arena Bad’s mange faciliteter, og er man kultur og historisk interesseret kan et besøg på f.eks. Friluftsmuseet Hallandsgården, Hallands Kunstmuseum eller Wapnö Slot anbefales.

Laholm er til gengæld Hallands ældste by med rødder helt tilbage til 1200-tallet. Det er en hyggelig og charmerende by med brostensbelagte gader og stræder fyldt med små butikker. Den skønne badestrand Melbystrand er et herligt badeparadis om sommeren, og tæt ved byen ligger den lakserige elv Lagan, som tiltrækker lystfiskere fra nær og fjern.

Den populære bade- og ferieby Varberg har både lange, dejlige sandstrande og et hyggeligt, levende bymiljø at byde på. Tag jer tid til at slentre igennem byens gader og besøg gallerier, atmosfærefyldte butikker og ikke mindst lørdagsmarkedet på Stora Torget, hvor der findes et stort udbud af alt fra fødevarer til blomster og kunsthåndværk. I Varberg ligger også seværdighederne Kalbadhuset, Varbergs fæstning samt Hallands kulturhistoriske museum.

I den nordligste del af Halland, kun godt 25 km syd for Göteborg, ligger byen Kungsbacka i smuk og varieret natur. I Kungsbacka kan I opleve Tjolöholms Slot, kulturreservatet Äskhult og det dejlige friluftsområde Fjärås Bräcka.

Byen Falkenberg har unikke, særdeles centrale muligheder lystfiskeri! Rent bogstaveligt kan man i byens centrum smide snøren ud i åen Ätran efter de lækreste laks i sæsonen april-september. Fiskekort kan købes bl.a. i Falkenbergs turistbureau. Den gamle bydel i Falkenberg har mange interessante og spændende seværdigheder at byde på, og er desuden en dejlig ramme for gåture. Falkenberg er beliggende tæt på pragtfulde, børnevenlige badestrande og kan desuden bryste sig af at have Sveriges længste badebro, som rækker hele 248 meter ud i Kattegat. Er vejret ikke til udendørs badeliv, står Klitterbadets faciliteter til rådighed. Det er et moderne badeland med boblebade og et stort 50 meters bassin med havvand. Nyd også det store, rekreative areal Vallarnas Friluftsområde, som blandt andet indeholder stor legeplads, frisbee-golf, eventyrbane, minizoo og en 1000 kvadratmeter stor skateboardpark.

Leje af sommerhus i Halland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Halland med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Halland på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Halland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Halland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Halland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Halland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Halland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Halland her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Halland, et feriehus i Halland eller en feriebolig i Halland er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Halland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Halland nu!

Vælg mellem 353 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Der er langt til alt
Unnaryd
3 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Området er rigtig hyggeligt tæt på Varberg, strand og Gekås. Der er gode muligheder for vandreture i området. Loppemarkeder er der også en del af.
Björkäng
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Rigtig fin område hvis man er til natur og turer gennem skovenen.
Torup/Ugnhult

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.