Emne nr.: 148-S42038
Emne nr.: 148-S42038

Din drøm om en billig ferie er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort, i og med at din søgning efter ”billig hytte gotland” har ført dig til denne hjemmeside. Her kan du nemlig til hver en tid finde det største, samlede udvalg af billige hytter, som koster maks. 3.000 kroner for en hel uge.

Uanset hvilken hytte du bestemmer dig for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil opleve, kan du se frem til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

Mængden af hytter, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest hytter at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Det sker ind imellem, at en hytte pludselig bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Ydermere har den type hytter, der ligger i det ferieområde du har valgt, betydning for priserne. Hvis det f.eks. er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det øge den gennemsnitlige lejepris - og det betyder, at der ikke vil være så mange hytter, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere hytter.

Har du fået styr på hvilken hytte, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har lejet en hytte, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan glæde jer til en ferie med præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Din søgning efter ”billig hytte gotland” har netop taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende hytter. Din fordel er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde præcis den hytte, der imødekommer familiens ønsker.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din hytte, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et besøg på Gotland er ikke kun umagen værd på grund af landskabet: Øen kan også se tilbage på en rig historie, som f.eks. afspejles i de over 800 fund fra vikingetiden herunder Spillingsskatten.

Til Gotlands vigtigste festligheder hører Medeltidsveckan: Middelalderugen, der finder sted i starten af august. Bybilledet forandres til en middelalderby med ridderturneringer, handelsboder og gøglere, der vil føre jer tilbage til en svunden tid.

Det siges, at Gotland opstod gennem en landhævning under den forsvindende istid omkring 10.000 år f.Kr. Området blev ret tidligt præget af jægere, fiskere og i den sene førkristne æra af menneskeligt landbrug.

Det allestedsnærværende hav præger Gotlands kulinariske specialiteter: Her får man ørred, pighvar og laks. Øen er dog også kendt for sine trøfler og lammekødet fra de regionale gutefår.

Når temperaturen tillader det, er badestedet "Den Blå Lagunen" i det nordlige Gotland velbesøgt. Det forhenværende kalkbrud er nu omdannet til en moderne badesø.

Lidt under halvdelen af Gotlands indbyggere bor i Visby, der er en middelalderlig handelsby, som blev befolket i vikingetiden og i dag er den eneste by på øen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker din hytte til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den hytte, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en hytte, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til din hytte.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af hytter. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 62 sommerhuse