Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
Vælg mellem 5.320 sommerhuse Destinationer under Sverige
Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.
Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg. Fra huset er der en unik udsigt over søen, hvor man kan nyde aftensolen. Huset ligger på en kuperet grund ned til søren med gode muligheder for at fange fisk. Emne nr. 148-S07723

Sverige er en oase af spændende attraktioner og dejlig natur, der i den grad indbyder til sport og friluftsliv. Er I på jagt efter sjove og interessante ferieoplevelser i skønne omgivelser, kan Sverige klart anbefales! Landet er fyldt med forlystelser, dyreparker og interaktive museer, har familievenlige skisportssteder og et væld af muligheder for sejlads og fiskeri.

Omkranset af skovklædte bjerge med små idylliske byer ligger det yndede turistmål Vänern, der er Sveriges største sø. Søen virker nærmest som et helt hav, da den arealmæssigt fylder mere end Fyn. Her er både et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture samt mange andre friluftsaktiviteter.

Vättern er Sveriges næststørste sø og berømt for sit rene og klare vand, der er af så god kvalitet, at det kan drikkes direkte uden behandling og filtrering! Byen Jönköping ved den sydlige ende af søen har en lang og smuk sandstrand, der giver de herligste muligheder for at bade, slappe af eller lege med børnene endda med byliv og shoppemuligheder inden for rækkevidde. Søen har desuden rigtig godt fiskevand og den omkringliggende natur er virkelig smuk.

I 2013 åbnede Isaberg Tree top adventure, en eventyrbane der kan give en særdeles adrenalinfyldt ferieoplevelse. Aldersgrænsen er 8 år og vejledning fra en uddannet instruktør samt godkendt sikkerhedsudstyr er en ufravigelig del af oplevelsen. Banen består af stationer og forhindringer i et antal niveauer af forskellig sværhedsgrad, placeret mellem 2 til 15 meter over jordhøjde. Her findes ganske enkelt action og udfordringer for den aktive familie!

I det nordlige Småland, ca. 20 km nordvest for Värnamo, ligger den herlige westernby og oplevelsespark High Chaparral. Byen er imponerende flot udført i ægte Wild West stil, og de mange daglige temashows, der blandet andet er udført af professionelle stuntmen, er en fantastisk oplevelse for både voksne og børn.

Sverige har mange dyreparker – Parken Zoo i Eskilstuna, Kolmården, der ligger sydvest for Stockholm, og Orsa Björnpark i Orsa i Dalarna for blot at nævne nogle.

For børn mellem 4 og 8 år er eventyrparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Småland en herlig attraktion. De kendte miljøer fra hendes bøger er her bygget op i en tredjedel af naturlig størrelse, så de er mere overskuelige og giver børnene lyst til at udforsker dem. I sæsonen medio maj til ultimo august er parken et levende teater, hvor figurerne fra bøgerne bliver virkeliggjort både på gaderne og de mange scener.

Sverige byder også på en lang række interessante museer omhandlende vidt forskellige emner. Besøg eksempelvis Fotevikens Museum og Vikingereservat ved Höllviken, der er et arbejdende museum, som viser dagligdagslivet i vikingetiden. En anden mulighed er BRIO Lekoseum i Osby med både Märklin, BRIO og Barbiedukke udstillinger, og et herligt legerum med masser af legetøj, de besøgende børn kan hygge sig med.

Leje af sommerhus Sverige med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Sverige med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Sverige er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Sverige nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sverige - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Sverige. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Sverige. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Sverige hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sverige her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo absolut ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Sverige, et feriehus Sverige eller en feriebolig Sverige er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Sverige til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sverige nu!

Vælg mellem 5.320 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Roligt område med mange stier (grus - ikke så godt til hundepoter).
Gullabo
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Desværre havde naboen store maskiner i arbejde - nybyggeri
Färjestaden
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Meget smukt og spændende
Ystad
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Lækket område tæt på vand og Stockholm
Åkersberga
2 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Fint med egen lille sø og omkring liggende sø
Bjärnum/Hässleholm