I Dalarna findes storslået natur, som sammen med de traditionelle rødmalede træhuse fremstår som indbegrebet af svensk idyl og charme. Med mange herlige og familievenlige attraktioner inden for rækkevidde, samt en vifte af muligheder for at dyrke friluftsaktiviteter, har I alle forudsætninger for at skabe mange hyggelige og sjove ferieoplevelser sammen.
Vælg mellem 168 sommerhuse
Luksuriøst og hyggeligt feriehus til 8 personer beliggende med udsigt mod Sälenfjellet og Norge.
Luksuriøst og hyggeligt feriehus til 8 personer beliggende med udsigt mod Sälenfjellet og Norge. Ca. 500 m fra huset ligger Hundfjällets badehus med en lille udendørs pool. Emne nr. 148-S46640

Området Dalarna ligger i det mellemste af Sverige og grænser på den vestlige side op til Norge. Det klassiske indbegreb af svensk landskab med dybe skove, glitrende søer og rødmalede træhuse – det findes i den grad her!

Naturen i Dalarna er storslået, skøn og vild! Udforsk den til fods, på cykel – eller i kajak eller kano.
Sälenbjergene har godt afmærkede og nemme vandreruter, men også Gagnef og Sälen-Mora og Fulufjället er velegnede til vandreture. På Fulufjället står verdens ældste træ i form af en 9.550 år gammel rødgran, og her kan I desuden også opleve Sveriges højeste vandfald Njupeskär.
900 km mountainbike-spor venter de, der sværger til to hjul, og vil I til vands kan den familievenlige rute Fulunäs-Sälen nydes i kano.

De mange særdeles rene floder og søer i Dalarna indbyder til masser af skønne og afslappende stunder med lystfiskeri.

Den smukke, gamle by Falun er blandt andet kendt for sin kobbermine, der i mange år hørte til blandt Sveriges største virksomheder. Det historiske industrilandskab omkring Falun og Kopparberget i Dalarna er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Den berømte svenskrøde farve ”Falu rød” stammer herfra som et biprodukt fra kobberproduktionen, der nu for længst er ophørt. I dag kan I til gengæld opleve den dramatiske fortælling om minens historie samt den betydning, driften har haft ikke bare for Dalarna men for hele Sverige. Museets udstillinger, minegangene og den tilhørende biograf formidler alt dette på spændende vis. Falun centrum er hyggelig og atmosfærefyldt – perfekt til shopping . . .

Falun rummer også Dalarna Museum, et stort og velindrettet egnsmuseum, der viderebringer Dalarnas kultur og historie på en yderst interessant måde tilpasset alle aldersgrupper.

Besøg en af de herlige forlystelsesparker i Dalarna, og fyld feriedagen op med action, leg og masser af nye indtryk!
Orsa Rovdyrpark hører til blandt de største af sin art i Europa. Her kan man opleve de fascinerende, store rovdyr i deres naturlige omgivelser. Følg med på de guidede ture, se dyrene blive fodret, og fordyb jer i de interessante og lærerige udstillinger.
Hungrer I efter adrenalinsus – så sæt kursen mod Leksand Sommerland, der ligger ved bredden af Siljansøen. Her kan alle eventyrlystne blive udfordret i de mange heftige og vilde forlystelser med stejle fald og høj fart – bl.a. frit fald på 17 meter eller den 100 meter lange vandrutsjebane. Når sulten herefter melder sig har attraktionen flere picnicsteder og restauranter at byde ind med. Et godt udflugtsmål til at skabe en vellykket ferie med.
Familiens yngste vil helt sikkert også elske et besøg i Tomteland – et eldorado for alle, der elsker en verden fyldt med trolddom, magi og fantasi.

Leje af sommerhus i Dalarna med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Dalarna med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Dalarna på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Dalarna nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Dalarna - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Dalarna. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Dalarna. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Dalarna hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Dalarna her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Dalarna, et feriehus i Dalarna eller en feriebolig i Dalarna er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Dalarna til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Dalarna nu!

Vælg mellem 168 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.