Gotland er en fuldkommen perle i Østersøen med sin storslåede natur, spændende historie og mange kulinariske fristelser. Her findes blandt andet klippeformationer, stribevis af skønne badestrande, en drypstenshule og en flot bevaret middelalderbymur med tilhørende charmerende, historisk bydel.
Vælg mellem 170 sommerhuse
Feriehus til 3 personer beliggende ved havet i nærheden af det smukke fiskerleje Nyhamn på Gotlands vestkyst.
Feriehus til 3 personer beliggende ved havet i nærheden af det smukke fiskerleje Nyhamn på Gotlands vestkyst. For motionister findes der en løbesti i nærheden. Gotland byder på mange aktiviteter f.eks. windsurfing, kitesurfing eller en tur på golfbanen. Emne nr. 148-S42291

Den billedskønne svenske ø Gotland med en helt enestående naturrigdom er beliggende i Østersøen kun 90 km fra fastlandet. Når man ankommer til Gotland med færgen, er noget af det første man ser, den gamle middelalderby Visby, der er omgivet af en imponerende flot og velbevaret over 3 km lang ringmur.

Visby er Gotlands eneste større by og opdelt i den middelalderlige bydel inden for ringmuren, og den moderne del udenfor. I den moderne del af Visby er der fine muligheder for shopping og et stort udbud af restauranter og cafeer, mens den gamle del er en skøn tidslomme, hvor de snoede gader er fyldte med historiske huse og kirkeruiner. Såvel bymuren som bymidten i Visby er optaget på UNESCOs verdenskulturavsliste. I det hele taget er Gotland kulturhistorisk set særdeles interessant, og det område i Sverige, som er rigest på fortidsminder med eksempelvis 92 middelalderlige kirker spredt rundt på øen.

Med 800 km kyststrækning og et stort antal soltimer har Gotland gode rammer for strand- og badeliv. Her er aldrig langt til en skøn badestrand hvad enten man foretrækker at slappe af i ro og fred eller ønsker livlige omgivelser med mange faciliteter. Blandt de mange attraktive og familievenlige strande med hver deres fortrin kan nævnes Sudersand på Fårö, Ljugarn, Sandviken, Ihreviken Austre, Hörte, Grynge, Sjaustru og Åminne.

Fra maj til og med september er det muligt at besøge Lummelundagrottan i Visby. Tag med på en time lang guidet tur, som fører jer 400 millioner år tilbage i tiden til en verden af fossiler og drypstensformationer, spændende udstillinger, klatrevæg og visning af filmen ”Vejen til Bergakongens sal”. Filmen beskriver de dramatiske omstændigheder, som udspillede sig da vejene ind til grotten blev udforsket og indtaget trin for trin. Husk at medbringe jakke eller lignende, da der er en konstant temperatur på 8 grader i Lummelundagrottan.

Et skønt og hyggeligt familieudflugtsmål er Kneippbyn i Visby – en forlystelsespark med over 30 actionfyldte og attraktioner og et dejligt vandland. I Kneippbyns Sommerland findes det originale Villa Villekulla hus fra filmene om Pippi Langstrømpe, og hver dag i højsæsonen optræder skuespillere med sang og teaterforestillinger om Pippi og hendes venner.

Den lille ø Fårö ligger nordøst for Gotland adskilt af Fårösund. Fårö er en flad moræneø med et meget fascinerende landskab. Her er mange småsøer, flyvesandsområdet Ullahau og flere områder med de specielle og gigantiske ”raukar”, som er naturlige kalkstenssøjler, der rejser sig af havet ud for kysten.
Gotlands natur er bedårende, varieret og eventyrlig spændende at udforske, så pak picnickurven – tag afsted sammen og se, hvad dagen bringer . . .

Gotland er som skabt til at cykle på. Har man lyst til at opleve øens maleriske og betagende natur fra cykelsadlen kan man leje cykler mv. hos ”Gotlands Cykeluthyrning” i Visby. Samme sted kan kort over både Visby og Gotland fås i såvel digital som papirform.

Både i Visby og omegn kan man gøre gode køb indenfor kunsthåndværk og skindvarer og læg også et par besøg ind hos øens mange gårdbutikker og spændende spisesteder.

Leje af sommerhus Gotland med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Gotland med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Gotland er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Gotland nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Gotland - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Gotland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Gotland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Gotland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Gotland her

Ferien er årets højdepunkt, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Gotland, et feriehus Gotland eller en feriebolig Gotland er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Gotland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Gotland nu!

Vælg mellem 170 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Gotland er et fantastisk feriemål.
Lummelunda
3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 juli
Ja helt bestemt
Klintehamn

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.