Emne nr.: 339-S60022
Emne nr.: 339-S60022

Din søgning efter ”villa med pool gotland” nærmer sig vejs ende nu. Ingen andre steder finder du nemlig så mange villaer med pool samlet ét sted som på denne side. Med andre ord får du de bedste chancer for at få alle dine ønsker til din villa til at blive opfyldt hos os, fordi vi giver dig overblik over de forskellige villaer. Selve bookingen klares også nemt og enkelt over nettet.

De forskellige villaer med pool findes i en lang række ferieområder - men uanset hvilket område der er din favorit, har villaerne det til fælles, at de bringer jer en luksuriøs ramme om ferien. Swimmingpoolen er selvfølgelig det største aktiv i jeres foretrukne villa - men I får også nem adgang til de oplevelser, der venter i omegnen.

Ønsket om at slippe afsted fra jeres travle hverdag melder sig med jævne mellemrum, men i det meste af året er det så godt som umuligt, at I alle kan tage en hel uge fri samtidig. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt. Mindre kan nemlig også gøre det, og en weekend eller en miniferie på 2-3 dage, hvor I kan slippe væk hjemmefra, og hvor I har tid til at være sammen, er guld værd.

En villa er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres foretrukne villa og tag på udflugter i lokalområdet. Der venter jer en skøn ferie med mange dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter villa med pool gotland har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af skønne villaer. Det er en meget stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop den villa, der matcher dine ønsker.

Når søgningen er forbi, og du har fundet den villa, der skal danne rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Sverige betegnes Gotland som "Soløen", og øen er også velbesøgte af såvel indenlandske som udenlandske turister i sommertiden. Indenfor Sveriges grænser er øen fuldstændig enestående med sin vilde flora og fauna.

Gotlands vidunderlige natur er beskyttet gennem talrige naturreservater, herunder Hall-Hangva, Brucebo Gamle Hamm, Stora Karlsö og Lindhammarsmyr.

Det allestedsnærværende hav præger Gotlands kulinariske specialiteter: Her får man ørred, pighvar og laks. Øen er dog også kendt for sine trøfler og lammekødet fra de regionale gutefår.

I det 17. århundrede opdagede man Lummelundas grotte ved Gotlands nordlige vestkyst. Hulen, hvor Lummelundaån har sit løb, er Sveriges anden længste. Imellem maj og september tilbydes der guidede ture for turister gennem grotten.

Om sommeren er Kneippbyn Resort det oplagte udflugtsmål for familier. Den lille park er en kombination af eventyrpark og badeland, og er en efterligning af Pippi Langstrømpes Villa Villekulla.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige villaer, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer en villa hos os.

Hvis du skulle finde den villa, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din villa, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den villa, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 27 sommerhuse