Holder I ferie i Sydsverige kan I både finde fred og ro i den smukke og storslåede natur, men også vælge at opleve nogle af de spændende og sjove attraktioner, området er fyldt med. Her er alt fra læring og fordybelse til det store adrenalinkick en mulighed. God basis for en vellykket ferie for hele familien.
Vælg mellem 3.227 sommerhuse
Hyggeligt feriehus til 12 personer beliggende i ugenerte omgivelser med stor have og udendørs pool kun 3 km fra Överum.
Hyggeligt feriehus til 12 personer beliggende i ugenerte omgivelser med stor have og udendørs pool kun 3 km fra Överum. Her har I naturen helt op til haven med skov og enge at vandre i. På grunden er der en hundegård på 50 m² og en løbegård på 250 m². Emne nr. 148-S35011

En super god familieattraktion er Skara Sommerland, der ligger ca. 135 km nordøst for Göteborg. Det er et kombineret badeland og tivoli, hvor alle forlystelser og badeland er gratis, når entré-udgiften er betalt – dog med undtagelse af lykkehjul og tombolaer. Vær opmærksom på at børn skal være mellem 110-135 cm høje for at prøve forlystelserne. For de mindre børn er der til gengæld legepladser, hoppepude og legeborg til rådighed. Vandlandet har ligeledes et væld af aktiviteter omkring de mange pools. Man kan dog også bare vælge at slappe af, sole sig og måske læse en bog – inden familien samles om frokost i restauranten eller fra grillen, hvor det er muligt at tilberede sin medbragte mad.

Næsten tilsvarende er Skånes største forlystelsespark Tosselilla Sommerland beliggende ca. 17 km nordøst for Ystad. Her er over 50 aktiviteter for børnene, hvor hovedattraktionen er vandlandet med forskellige vandrutsjebaner og pools.

Foretrækker I at bade ved stranden er der ligeledes mange muligheder. Badestrande af særlig høj kvalitet findes blandt andet på Falsterbohalvøen, der har 40 km kyst og er beliggende ca. 28 km syd for Malmø. De mange kilometer dejlige sandstrande ved Hanöbugten mellem Åhus og Kivik er Sveriges største flyvesandsområde domineret af klitter og fyrreskov. Om sommeren er det et trækplaster for badegæster både de lokale såvel som turister.

En lidt utraditionel udflugtsmulighed er skinnecykling. Et forslag er ruten Broby – Glimminge, som er en gamle bane fra 1880erne, der blev anvendt til persontrafik frem til 1969, og er i dag i lægger skinner til de trehjulede skinnecykler, der kan bære to voksne eller en voksen og to børn – alt efter hvor meget bagage der medbringes. Tur/retur er ruten 12 km og det tager mellem 1 og 1,5 time at køre den.

Et par km uden for Gøteborgs centrum ligger nordens største forlystelsespark Liseberg. Her er omkring 40 forlystelser, flere musikscener, spillehaller og spisesteder, men også hyggelige, parklignende omgivelser.

Nabo til Liseberg er attraktionen Universeum, der må betegnes som et ”sciencecenter for hele familien”. Her er lagt vægt på, at børn og deres forældre kan komme tæt på dyr og natur samt få indsigt i naturvidenskab. Universeums største seværdighed, det kæmpestore akvarium med 1,4 millioner liter saltvand indeholdende både hajer og mange forskellige tropiske fisk, skal selvfølgelig opleves, men giv også de skiftende udstillinger jeres opmærksomhed. Stedets udstillinger spænder fra rumfart til ”prøv-selv”-eksperimenter.

I et skov- og parklignende område i udkanten af Borås, ca. 60 km fra Gøteborg, ligger den enestående 38 hektar store Borås Dyrepark, der har ca. 600 dyr fordelt på 60 arter. I modsætning til traditionelle zoologiske haver, hvor dyrene ofte holdes i bure eller bag høje metalhegn, har man her forsøgt at skabe naturlige hegn og forhindringer i form af store sten, vandløb og fordybninger. Stedet er et kendt og meget yndet udflugtsmål for børnefamilier og en virkelig stor oplevelse, man bør sætte en hel dag af til.

Leje af sommerhus Sydsverige med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Sydsverige med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Sydsverige er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Sydsverige nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sydsverige - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Sydsverige. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sydsverige. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sydsverige hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sydsverige her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sydsverige, et feriehus Sydsverige eller en feriebolig Sydsverige er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Sydsverige til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sydsverige nu!

Vælg mellem 3.227 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Der er dog langt til seværdigheder. For naturelsker som mig er det et perfekt sted.
Vimmerby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Hyggelig lille by og flot natur
Höganäs
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Masser af smukke natur, både lokalt og i regionen
Huskvarna/Jönköping
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Roligt område med mange stier (grus - ikke så godt til hundepoter).
Gullabo
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Desværre havde naboen store maskiner i arbejde - nybyggeri
Färjestaden

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.