Småland er, med sit store, varierede udbud af attraktioner og kulturelle seværdigheder samt de unikke faciliteter til friluftsliv, en særdeles velegnet familieferiedestination.
Vælg mellem 976 sommerhuse
Lyst og åbent feriehus til 6 personer beliggende et stenkast fra vandet, med en vidunderlig udsigt over Mönsterås skærgård.
Lyst og åbent feriehus til 6 personer beliggende et stenkast fra vandet, med en vidunderlig udsigt over Mönsterås skærgård. Her kan man bade og fiske direkte uden for huset, hvor der også er adgang til en båd. I huset er der sauna, pejs og en stor veranda. Emne nr. 148-S35014

Smukke og storslåede Småland har med sine mange skove og søer uendelig meget dejlig natur at byde på. Området er en velegnet destination for en vellykket ferie med børn. Nyd at have tid til spændende oplevelser sammen og besøg eksempelvis Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, hvor børnene i sæsonen medio maj til ultimo august kan opleve teater med figurerne fra den berømte børnebogsforfatters bøger. Miljøer fra bøgerne er opbygget i en tredjedel af naturlig størrelse og er dermed meget overskuelige. Attraktionen henvender sig primært til 4 til 8-årige børn.

I den herlige westernby og oplevelsespark High Chaparral, der ligger i Hillerstorp mellem Värnamo og Isaberg, vil hele familien med garanti føle sig underholdt. Her møder I både indianere, pelsjægere, cowboys og indianere, og byen er imponerende flot udført i autentisk Wild West stil hvilket gør, man uvægerligt føler sig som en del af en svunden tid. De mange actionfyldte temashows er en stor oplevelse at overvære, og samtidig syder stedet dagen igennem af liv og overraskende begivenheder.

Småland er et af Sveriges sørigeste områder, og i den nordligste del af Småland ligger Sveriges næststørste sø Vättern, der er berømt for sit rene og klare vand, der er af så god kvalitet, at det kan drikkes direkte uden behandling og filtrering! Byen Jönköping ved den sydlige ende af søen har en lang og smuk sandstrand, der giver de herligste muligheder for at bade, slappe af eller lege med børnene endda med byliv og shoppemuligheder inden for rækkevidde. Søen har desuden rigtig godt fiskevand og den omkringliggende natur er storslået.

Charmerende og hyggelige Gränna ved bredden af Vättern, har en bymidte hovedsageligt består af ældre træhuse. Byen besøges hvert år af mange turister, som kommer for at opleve de gamle, vedligeholdte traditioner, roen og det historiske vingesus samt den skønne natur, der findes her. De små sidegader i Gränna er fyldte med ”spiselige seværdigheder” i form af knækbrødsbageri, chokoladeværksted, og omkring 22 bolsjekogerier, som producerer den populære og meget kendte svenske bolsjestang kaldet ”Polkagrisen”.

På ”Tree Top Adventure” banen i Isaberg inviteres familiens vovehalse til et adrenalinsus. Det sker på en bane i trætoppene med udfordringer i en kombination af klatring og leg. Aldersgrænsen for at anvende banen er 8 år, og vejledning fra en uddannet instruktør samt godkendt sikkerhedsudstyr er en ufravigelig del af oplevelsen. Banen består af stationer og forhindringer i et antal niveauer af forskellig sværhedsgrad, placeret mellem 2 til 15 meter over jord højde. Med andre ord - action og udfordringer til den aktive familie!

Isaberg-området er mest kendt som skiferiedestination, men har også mange sommertilbud. Der er virkelig gode faciliteter for MTB-cykling på det veludbyggede rutenet med udfordringer for alle træningsniveauer. Der er i nærheden mulighed for at leje forskellige cykelmodeller. Besøg også Isaberg Moose Park. Elgparken er bygget med stor hensyntagen til dyrenes levevilkår, således at de har en indhegning så stor, at de selv kan finde føde samt frisk vand i områdets bække. Publikum kan opleve elgene fra en sti, som løber langs parkens hegn.

Småland har også et stort og varieret udbud af museer. Blandt disse kan til inspiration nævnes Kalmar Søfartsmuseum, kulturreservatet Stensjö, en traditionel smålandsk landsby, som emmer af miljøet omkring ”Emil fra Lønneberg”, kobber- og nikkelminen fra 1600-tallet Kleva Gruva samt Tændstikmuseet i Jönköping.

Leje af sommerhus i Småland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Småland med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Småland på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Småland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Småland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Småland. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Småland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Småland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Småland her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Småland, et feriehus i Småland eller en feriebolig i Småland er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Småland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Småland nu!

Vælg mellem 976 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.