I Skåne findes næsten uanede muligheder for både afslapning og actionprægede aktiviteter i fuldkommen fantastisk natur. Et stort og alsidigt udvalg af familievenlige attraktioner og spændende seværdigheder giver helt optimale betingelser for en vellykket ferie i det sydsvenske.
Vælg mellem 645 sommerhuse
Moderne og særdeles pænt feriehus til 6 personer beliggende i Rydebäck, tæt på Helsingborg.
Moderne og særdeles pænt feriehus til 6 personer beliggende i Rydebäck, tæt på Helsingborg. Huset ligger i gåafstand fra bad, fiskeri i Øresund og til golfbanen. Emne nr. 148-S01135

Naturskønne Skåne er en fantastisk smuk mosaik af frodige skove, søer og marker med en vrimmel af slotte, herregårde, museer og herlige parker. Holder man af at vandre og uforstyrret nyde naturens ro og fred er Skåne et helt ideelt område. Skåneleden er navnet på et i alt ca. 1000 kilometer stisystem med afmærkede vandreruter på kryds og tværs af Skåne. Ruten har stor alsidighed og passerer både igennem vildmarken og forbi små, hyggelige fiskerlejer og landsbyer. De tre nationalparker i Skåne, Söderåsen, Stenshuvud og Kjugekull har alle unik, afvekslende og fredfyldt natur, som indbyder til skønne oplevelser.

Skåne og det øvrige Sydsverige er et paradis for børnefamilier. Lige fra Folkets Park i Malmø til Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i det nordlige Småland er det sydlige Sverige spækket med hyggelige og sjove oplevelser samt spændende udfordringer for små og store. Tag jer en portion ”korv med mos og räksalad” – en pølse med kartoffelmos og rejesalat – og I er klar til at tage på indholdsrige udflugter. Prøv for eksempel at vaske guld i den gamle guldgraverby Ädelfors i Småland, og besøg i underverdenen i den nedlagte malmmine Kleva Gruva i Vetlanda kun 20 kilometer derfra.

Tag til Vimmerby og hils på Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe i Villa Villekulla og oplev eventyr med Ronja Røverdatter i Mattisborgen. 100 kilometer vest for Astrid Lindgrens Verden kan man blive cowboy for en dag i westernbyen High Chaparral.

Ferien kommer for alvor på skinner med en tur på skinnecykel på det gamle jernbanespor mellem Broby og Glimminge. Her venter Sveriges nationalborg Glimmingehus med fangekældre, rustninger og voldgrave.

En fantastisk naturoplevelse får I også med kanosejlads på en af Sydsveriges mange søer og elve. Ivösjön er Skånes største og måske smukkeste sø med et væld af holme og vige – omgivet af skovklædte bakker og højdedrag. Søen er med 25 registrerede fiskearter den artrigeste i hele Sverige, og dermed en førsteklasses lokation for lystfiskeri.

I Gøteborg kan vovehalsene kaste sig ud i et frit fald på 90 meter fra tårnet AtmosFear i Liseberg, Nordens største forlystelsespark Helt mod syd i Skåne er det ikke så tosset at besøge Tosselilla Sommerland ved Ystad. Drøn ned ad parkens 170 meter lange rutsjebane, prøv surfingcross og driv den af i en af parkens mange opvarmede pools.

Bad i skærgården, slap af med solbadning på klipperne og nyd en glass - is - inden en tur til Skåne Dyrepark ved Höör. Her venter Nordens kæmper i form af moskusokser, rensdyr, bjørne, elge og los samt husdyr som svin, får og geder.

Leje af sommerhus i Skåne med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Skåne med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Skåne er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Skåne nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Skåne - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Skåne. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Skåne. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Skåne hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skåne her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Skåne, et feriehus i Skåne eller en feriebolig i Skåne er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Skåne til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skåne nu!

Vælg mellem 645 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Området er fint, men der er langt at køre til badesøen - og man kan ikke umiddelbart gå derned, som det angives på hjemmesiden.
Bosarpasjön
4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 juli
Roligt hyggeligt kvarter og samtidig meget tæt på by og vand.
Helsingborg
2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2022 september
Fantastisk område.
Hässleholm
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2022 marts
Landområde som forventet.
Sextorp/Lyby

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.