Emne nr.: 339-S60022
Emne nr.: 339-S60022

Glæd jer til ferien i en feriebolig med plads og hjerterum til familiens kæledyr. Så kan I nyde ferien sammen og ikke bekymre jer om, at få familiens firbenede medlemmer passet et andet sted.

Når du skal finde en feriebolig, hvor jeres hund gerne må komme med, er det væsentligt, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde netop den feriebolig, der opfylder familiens behov. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg, så her har du de bedste chancer.

En feriebolig kan uden nogen problemer opfylde alle ønsker til ferien. Det er 100% op til jer, hvordan I bruger tiden, og hvilke planer I lægger for dagene. Nogle forslag kan være ture ind til større byer med butikker, restauranter og seværdigheder eller oplevelser i naturen og lokalområdet. Uanset hvilken feriebolig, I vælger, bliver det med garanti en herlig ferie.

Når du leder efter en feriebolig til familiens næste ferie, betyder det meget, at den feriebolig, du vælger, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedst mulige udgangspunkt.

Når søgningen er overstået, og du har fundet den feriebolig, der imødekommer jeres ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler faktisk kun én ting på dette punkt, nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er ca. 57.000 indbyggere på den svenske ø Gotland, der strækker sig over et område på næsten 3.000 km2 i Østersøen.

Det allestedsnærværende hav præger Gotlands kulinariske specialiteter: Her får man ørred, pighvar og laks. Øen er dog også kendt for sine trøfler og lammekødet fra de regionale gutefår.

De såkaldte Raukars er en del af Gotlands naturlige højdepunkter. De flere meter høje kalkstenssøjler er prominent repræsenteret i Fårö og Sudret.

Visbys middelalderlige bymidte har været en del af UNESCOs verdensarvsliste siden 1995 - herunder bymuren, Visborg ruinerne og besøgende der kommer langt fra, bør heller ikke gå glip af den historiske Visborg katedral i romantisk stil.

De gotlandske billedsten er historiske artefakter, der er typiske for Gotland. Stenene blev opført mellem det 5. og 14. århundrede, og ud af dem er mere end 400 blevet bevaret til efterverden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 73 sommerhuse