Sveriges vandrige hovedstad Stockholm er fyldt med grønne oaser, historisk charme, atmosfærefyldte bydele, men også trendy cafeer, eksklusive butikker, spændende museer og herlige attraktioner med underholdning for hele familien.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Feriehus til 4 personer med al mulig komfort til en hyggelig ferie beliggende i Haninge kun 10 min. kørsel fra Stockholm.
Feriehus til 4 personer med al mulig komfort til en hyggelig ferie beliggende i Haninge kun 10 min. kørsel fra Stockholm. Huset ligger højt med udsigt over bugten Drevviken, og har egen bro og båd. Emne nr. 148-S44668

Sveriges skønne hovedstad Stockholm ligger smukt placeret ud over 14 øer i Mälaren, der er Sveriges tredjestørste sø, og forbundet med 57 broer. Derfor har byen også fået tilnavnet "Nordens Venedig". Stockholms over 700 år lange og spændende kulturhistorie kan opleves igennem de mange store, offentlige bygninger, smukke slotte og interessante museer. Stockholm er udover sin vandrige placering også unik på grund af byens mange grønne områder. Her er man i en storby og samtidig rigtig tæt på naturen. Kulturattraktioner i lange baner – moderne byliv blandet med historisk charme. Velkommen til Stockholm!

I bydelen Gamle Stan skal først og fremmest det kongelige residensslot Kungliga Slottet fremhæves, men kig også nærmere på de gotiske kirker og de flot bevarede huse i de atmosfærefyldte og krogede, brostensbelagte gader. Snyd heller ikke jer selv for et besøg på et af områdets gode cafeer eller restauranter.

Stockholms placering gør, at vand og hav altid er helt tæt på. Om sommeren er det muligt at hoppe i vandet og få sig en svalende dukkert fra de små sandstrande og klippefremspring.
Blandt de mest populære badesteder er Långholmsbadet, Smedsuddsbadet, Rålambshovsbadet og Tantolunden.
Byen kan opleves fra vandet på en guidet sightseeingtur med en af de både eller færger, som sejler i rutefart, lej en kajak, eller I kan gå en tur langs kajer og kanaler og nyde stemningen der . . .

Gode og underholdende, familievenlige attraktioner, der kan give jer mange skønne ferieminder er eksempelvis Junibakken, et levende eventyrhus for børn, hvor de kan opleve mange af Astrid Lindgrens miljøer.

Skansen, som både er det ældste udendørs museum i verden og desuden en zoologisk have. Dyrene her er primært skandinaviske, og haven huser mere end 60 forskellige arter. Selve museet består af mange historiske huse, og Skansen er dejligt levende museum med mange aktiviteter.

Naturhistorisk Museum i Stockholm er opdelt flere afsnit, og har blandt andet en udstilling om forhistoriske dyr såsom dinosaurerne. Museet har skiftende udstillinger, som man kan holde sig orienteret om på deres hjemmeside.

Sveriges ældste tivoli Grönalund har et stort udvalg af sjove og vilde forlystelser for både voksne og børn i alle aldre. Nok til mange timers skøn underholdning for hele familien.

I Stockholm findes en alsidighed af fremragende kunstmuseer – og et besøg på et af dem, kan passende efterfølges af en forfriskning på en af byens mange cafeer, hvor stockholmerne selv tilbringer megen fritid.
Selvsagt er Stockholm et mekka af shopping muligheder. Her er alt fra stormagasiner og butikscentre til små, lokale modetøjsbutikker og secondhandshops - noget for enhver smag og pengepung.

Leje af sommerhus i Stockholm med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Stockholm med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning i Stockholm på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Stockholm nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Stockholm - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Stockholm. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Stockholm. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Stockholm hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Stockholm her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Stockholm, et feriehus i Stockholm eller en feriebolig i Stockholm er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Stockholm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Stockholm nu!

Vælg mellem 16 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Sverige

    Hvis I vægter samvær omkring sjove oplevelser og lærerige aktiviteter højt i ferien, er Sverige det helt rigtige valg. Her kan I overalt finde et væld af attraktioner, aktiviteter og de skønneste rammer for stort set alle former for friluftsliv.
    Luksuriøst og veludstyret sommerhus til 8 personer med sauna, spabad og stor pejs beliggende i Ingsjön ved Göteborg.