Et privat sommerhus i Italien er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 28.510 sommerhuse Destinationer under Italien
Privat sommerhusudlejning Italien Emne nr.: 140-ITT157
Emne nr. 140-ITT157

Privat sommerhusudlejning Italien - du får det største udvalg hos Feline!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Italien. Døgnet rundt, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus i Italien.

Privat sommerhusudlejning Italien - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Italien er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde turister. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Italien.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Italien hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan nemt finde de private sommerhuse til leje i Italien som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Italien her

Privat sommerhusudlejning Italien - gratis fordele for dig

Det koster dig ingen ting at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne privat sommerhus i Italien til en billigere pris end den, du finder hos os.

Privat sommerhusudlejning Italien - På denne måde får du flest mulige private sommerhuse til leje i Italien at vælge imellem

Det er meget populært at holde ferie i et privat sommerhus i Italien, og derfor er husene også meget efterspurgte. Jo før du starter med at lede efter et privat sommerhus i Italien til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Privat sommerhusudlejning Italien med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Italien hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Italien til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Italien her

Privat sommerhusudlejning Italien - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Italien, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super. Hjælpsomt personale.

Suveræn betjening! Jeg vil varmt anbefale at booke via tele-kundeservice. Fik en rigtig sød medarbejder i røret, der både kunne svare på spørgsmål og samtidig lave lidt sjov medens man ventede! Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller ferie igennem Feline:)

Fantastisk. Rigtig nemt og super hyggeligt sommerhus. Vi har booket det samme sommerhus som sidste år...

Vælg mellem 28.510 sommerhuse

Andre artikler om Italien

 • Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S