Et privat sommerhus på Øland er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 241 sommerhuse Destinationer under Sverige
Privat sommerhusudlejning Øland Emne nr.: 172-55889
Emne nr. 172-55889

Privat sommerhusudlejning Øland - du får altid det største udvalg hos Feline Holidays!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje på Øland. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus på Øland.

Privat sommerhusudlejning Øland - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Sverige er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus på Øland.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Øland hos Feline får du stribevis af fordele:

  • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje på Øland der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst hos os
  • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset gennem os
  • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
  • Hvis du har spøgsmål er vi altid klar til at hjælpe
  • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
  • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Øland her

Privat udlejning´af sommerhus på Øland - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et privat sommerhus på Øland hos os.

Privat sommerhusudlejning Øland - Sådan får du det højeste antal af private sommerhuse til leje på Øland at vælge mellem

Jo før du begynder at lede efter et privat sommerhus på Øland, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så væsentligt er det, at du på denne måde øger dine muligheder for at leje det privat sommerhus på Øland, som du helst vil holde sommerferie i.

Privat udlejning af sommerhus på Øland med prisgaranti

Alle huse der udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Øland til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje på Øland her

Privat sommerhusudlejning Øland - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på Øland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer overhovedet. Jeg havde kontakt til Tina og hun svarede med det samme når jeg mailede spørgsmål. Meget prof.

Sen booking, hurtig respons fra Feline.

Lynhurtig tilbagemelding også i weekenden :-) Jeg havde spørgsmål vedr. leje af sommerhus og sendte en mail søndag eftermiddag og i løbet at 1-2 timer fik jeg svar. Dejligt med hurtig respons. Huset er nu bestilt og vi glæder os til et dejligt ophold.

Vælg mellem 241 sommerhuse

Andre artikler om Sverige

Vis alle artikler om Sverige