Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Limfjorden. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 202 sommerhuse Destinationer under Limfjorden

Lej dit poolhus Limfjorden her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit poolhus Limfjorden hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige poolhus Limfjorden.

Når du lejer et poolhus Limfjorden hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et poolhus Limfjorden hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Jo før du kommer i gang med at søge efter et poolhus Limfjorden, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Nok så vigtigt er det dog, at du herved øger dine chancer for at leje det poolhus Limfjorden, som du helst vil holde ferie i.

Brugervurderinger

Udsigten fra huset er meget flot. Onsdagsmarked i Dover Odde Naturcenter er en hyggelig tur.Kæmpehøjene og Dover Plantage er et besøg værd. Et smut ned til Helligkilden med egen kaffe er en lille perle.Dyrecenteret i Bedsted er en oplevelse for børnene.Bademulighederne på Jegind Tap og Agger ved Vesterhavet er rigtig gode.   

Fint område

Super strand

Dejligt rolig område !

Det var et dejligt område, smuk natur, lige som vi havde tænkt os.

4 stjerner

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhus Limfjorden til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Limfjorden, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi har booket flere ting igennem Feline.dk, bl.a. flere forskellige feriecentre/huse i både Danmark og Tyskland. Vi har altid fået en super behandling og rigtig god information, så vi har aldrig været i tvivl om noget ved ankomst. Hver gang er vi blevet positive overrasket over, at det var endnu bedre end det vi var blevet lovet. Vi har også haft stor held med, at vi har været flere familier der har booket samme sted og vi har fået beliggenhed lige ved siden af hinanden.

Super nemt og hurtigt.

Som altid hos Feline uden problemer, lige som det skal være.

Nemt at booke - stort udvalg. Kan godt lide de forskellige muligheder for at vælge afstand til vand, indkøb, opvaskemaskine m.m.

Vælg mellem 202 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Andre artikler