Blandt Danmarks mange skønne ferieområder er nogle naturligvis mere kendte og velbesøgte end andre. Artiklen her giver nogle få eksempler på knapt så efterspurgte feriedestinationer, og er tænkt som inspiration til bredere søgning i det mere ukendte, danske ferieland.
Vælg mellem 39.835 sommerhuse Destinationer under Danmark
Oversete ferieperler Emne nr. 045-29382
Emne nr. 045-29382

Aktiv ferie? Ferie med afslapning og sjove, lærerige oplevelser i fokus? Naturinteresseret - vild med sport eller optaget af kunst- og naturhistorie? Uanset interessefelt er Danmark trods sin beskedne arealmæssige størrelse et på alle måder fantastisk varieret og righoldigt land.

Hvilken destination skal være målet for jeres næste ferie? De mest kendte ferieområder tiltrækker naturligt nok mange turister, så hvis I foretrækker en ferie, hvor dette ikke er en præmis kan I med fordel vælge at udforske en af de knap så besøgte ferieperler i Danmark, som denne artikel giver eksempler på.

På toppen af Danmark kender alle Skagen, men hvad med Lodskovvad? Området er beliggende i det naturskønne og fredelige Råbjerg – tæt på både plantage, klitter og strande. Lodskovvad ligger på Skagens Odde, hvor Kattegat på østsiden tilbyder sig med sine børnevenlige, fine sandstrande, dejlige klitter og badevand. Har I lyst til endnu mere sand mellem tæerne kan det sagtens lade sig gøre. Faktisk kan man tage på ørkenvandring kun 10 km fra Lodskovvad på lokationen Råbjerg Mile. En fascinerende, fredet naturattraktion, der til og med en af de største vandreklitter i Europa.
Fra Lodskovvad har I kun 19 km til det netop så velbesøgte Skagen, hvor I, hvis det ønskes, finder et væld af kulturelle oplevelser, lækre strande og et charmerende byliv.
Få et overblik over sommerhuse ved Lodskovvad og se frem til en skøn ferie.

Kigger man længst muligt mod øst i Jylland har havnebyen Grenå og frem for alt idylliske Ebeltoft mange attraktioner at byde på, hvor Fjellerup Strand på Djurslands nordside til gengæld er en dejlig, rolig og meget børnevenlig destination. Her er en herlig strand med fint sand, små klitter og lav vanddybde. I et af de gamle fiskerhuse ved stranden ligger Norddjurs kommunes Naturcenter Fjellerup/Blå Flag Station, der formidler kystens natur- og kulturhistorie. En vellykket og hyggelig dag ved Fjellerup Strand inkluderer helt sikkert også en tur til Vaffelbageriet . . .
Fjellerup Strand har herlig natur med gode muligheder for friluftsaktiviteter som eksempelvis cykling og kanosejlads, og samtidig befinder I jer kun 25 km fra Grenå og 45 km fra Ebeltoft.
Se på udvalget af sommerhuse ved Fjellerup Strand, og nyd din næste ferie på dejlige Djursland!

Naturskønne Rørbæk Sø ligger tæt på Jyllands højderyg, og er den største af langsøerne i den øvre del af Skjernådalen. Rørbæk Sø omkranses i hele sin længde af skov samt stejle, lyngklædte skrænter og enebærbuske. Det er en lokation med ro og fred, og stedet er meget velegnet til friluftsliv som f.eks. lystfiskeri, vandre- og cykelture.
Med sin særdeles centrale placering i Midtjylland har I med en feriebolig ved Rørbæk Sø aldrig langt til en bred vifte af seværdigheder og spændende attraktioner f.eks. i de fire provinsbyer Silkeborg, Herning, Horsens og Billund, der alle ligger inden for en afstand af 32-39 km.
Find dit foretrukne sommerhus ved Rørbæk Sø, så har du et virkelig godt udgangspunkt for en vellykket ferie i det midtjyske.

Skønne Fyn har et utal af dejlige ferieområder, og blandt disse hører Tårup Strand nok til de knap så kendte. Området er beliggende syd for Nyborg på Fyns østkyst ud til Storebælt, og er et oplagt hotspot for både aktive friluftsmennesker og børnefamilier, der ønsker mange interessante og spændende attraktioner, som eksempelvis Egeskov Slot i Kværndrup, inden for kort køreafstand. Tårup Strand ligger tæt ved de tre hyggelige og charmerende byer Nyborg, Kerteminde og Svendborg, der til sammen har et alsidigt udvalg af attraktioner og faciliteter.
Find et skønt sommerhus ved Tårup Strand, og glæd dig til en dejlig ferie i dette spændende område.

Sjælland er meget andet end hovedstaden København, og blandt de lidt oversete områder kan nævnes Stevns på den sydvestlige del af øen. Stevns Klint er en del af UNESCOs Verdensnaturarv, fordi den gemmer på et dramatisk kapitel i jordens historie. Nyd områdets smukke natur og giv jer tid til et besøg på Geomuseum Faxe og en fossiljagt i Faxe Kalkbrud, hvor man kan finde sine egne 63 millioner år gamle fossiler. På Stevns er I tæt på den hyggelige handelsby Køge, det eventyrlige Gavnø Slot ved Karrebæksminde og forlystelsesparken BonBon-Land i Holmegaard.
Gennemgå udvalget af sommerhuse ved Stevns, og find lige det, der skaber de bedste rammer for din ferie på denne destination.

Vælg mellem 39.835 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark