Dejlige og børnevenlige Fjellerup Strand ligger tæt på et stort udvalg af attraktioner i et naturskønt område, hvor der også er fine muligheder for eksempelvis både cykling og kanosejlads.
Vælg mellem 346 sommerhuse
Sommerhus til 12 personer fra 1992 med swimmingpool, spabad, sauna og motionscykel. Huset er beliggende ved Fjellerup Strand.
Sommerhus til 12 personer fra 1992 med swimmingpool, spabad, sauna og motionscykel. Huset er beliggende ved Fjellerup Strand, godt placeret for strandture, badning, fisketure samt en tur på en 18-hullers golfbane. Emne nr. 090-26224

Dejlige Fjellerup Strand, på Djurslands nordside, er en rolig og børnevenlig strand med fint sand, små klitter og lav vanddybde. I et af de gamle fiskerhuse ligger Norddjurs kommunes Naturcenter Fjellerup/Blå Flag Station, som formidler kystens natur- og kulturhistorie. Her er også en akvarieudstilling med badevandets dyre- og planteliv, en lille udstilling af strandfund samt skelettet af en strandet hval fra Gjerrild Nordstrand. Børnene kan prøve at røre ved en fisk i attraktionens rørebassin, og det er ligeledes muligt at låne spande og net til fangst af smådyr. En vellykket og hyggelig dag ved Fjellerup Strand inkluderer ganske sikkert også en tur til Vaffelbageriet . . .

Tag ud i den skønne, Djurslandske natur på cykel! Fra Fjellerup er udarbejdet gode cykelruter i Meilgaard Skov på hhv. 10, 12, 24 og 45 km, som kan kombineres efter ønske.

Omring 17 km sydvest for Fjellerup Strand ligger Allingåbro. Herfra kan I på fredelig og rolig vis uforstyrret opleve naturen på ganske tæt hold ved at leje en kano (sæson maj til oktober) og eksempelvis sejle en strækning på 10 km ad Alling å til Gl. Estrup og retur. Fra maj til september er der dagligt åbent for leje af skinnecykler – en sjov, udfordrende og meget anderledes transport- og udflugtsform. Banestrækningen, der er til rådighed, går fra Allingåbro til Kristrup og er 17 km lang. Langs strækningen er anlagt flere rastepladser med borde og bænke. Husk derfor at få picnickurven med og få jer en hyggelig og velfortjent pause, inden I vender skinnecyklen og kører retur.

12 km syd for Fjellerup Strand ligger Nordens største sommerland – Djurs Sommerland. Attraktionen indeholder blandt andet Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland samt over 60 forskellige forlystelser, hvor både store og små legebørn kan få hele dagen udfyldt med sjov, fart og spænding!

Besøg også de to spændende museer Dansk Landbrugsmuseum og Herregårdsmuseet Gammel Estrup beliggende side om side på Randersvej i Auning, 24 km sydvest for Fjellerup Strand.

Ree Park Safari, ca. 40 km syd for Fjellerup Strand, er beliggende på et 70 hektar kuperet, naturskønt område med søer og skov. Her kan I forsøge jer som kamelryttere, overvære fodringer og opleve dyrene ganske tæt på med Land Rover Safari. Lad bare børnene slå sig løs på Watoto Kaya, stedets store, afrikansk inspirerede naturlegeplads med forhindringsbane, gynger, små hytter og træstammetrommer. I hele parken er der omkring 600 dyr fordelt på 89 forskellige arter, og de fleste dyr i Ree Park Safari må man godt nok ikke selv røre ved, men heldigvis må de nubiske geder, de svenske minigrise og æslerne gerne klappes. På naturscenen, der ligger ved en bakke og er opbygget som en amfiscene, er der hver dag opvisning med et udvalg af parkens dyr og rovfugle. Med en udflugt til Ree Park Safari venter der jer helt sikkert mange gode oplevelser!

25 km i sydøstlig retning fra Fjellerup Strand ligger Grenå, hvor I blandt andet kan besøge Kattegatcenteret. I 2016 er Kattegatcenteret kåret som Nordens bedste akvarium. I attraktionen findes mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden. I de mange åbne akvarier er der en helt unik chance for at komme på nært hold af de fascinerende hajer, bidske havkatte, flotte sild, farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk og de nuttede sæler.
I Grenå er der selvfølgelig også fine muligheder for shopping samt cafe- og restaurantbesøg.

Leje af sommerhus Fjellerup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Fjellerup Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Fjellerup Strand er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Fjellerup Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Fjellerup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Fjellerup Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Fjellerup Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Fjellerup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Fjellerup Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Fjellerup Strand, et feriehus Fjellerup Strand eller en feriebolig Fjellerup Strand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Fjellerup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Fjellerup Strand nu!

Vælg mellem 346 sommerhuse

Områdeanmeldelser

9 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Tæt på Strand og dejligt stille område
Fjellerup
7 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Meget fin område. Vi havde lejet cykler og fulgte en grøn og rød rute til Mejlgård Gods. Det var en super tur, hvor vi cyklede i skov og langs vandet
Skovgårde
12 voksne 6 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Mange muligheder inden for rimelig afstand
Fjellerup
13 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Fjellerup strand er bare et dejligt sted
Fjellerup
3 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Lækkert område til cykler
Fjellerup

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903