Meget tæt på toppen af Jylland ligger Lodskovvad midt i den skønne natur omkring Råbjerg. Her er I tæt på mange interessante naturseværdigheder og spændende, familievenlige attraktioner.
Vælg mellem 181 sommerhuse
Pragtfuldt sommerhus til 8 personer beliggende i et attraktivt område i Lodskovvad.
Pragtfuldt sommerhus til 8 personer beliggende i et attraktivt område i Lodskovvad. På husets dejlige sydvendte terrasser er man meget ugenert, da huset ligger som det sidste på vejen ud til fredede naturområder. Emne nr. 130-A17772

Lodskovvad er beliggende i det naturskønne og fredelige Råbjerg – tæt på både plantage, klitter og strande. Her på Skagens Odde er på østsiden Kattegat med absolut børnevenlige, fine sandstrande, dejlige klitter og herligt, rent badevand som Det Blå Flag er garant for. Mod vest ved Skagerrak findes ligeledes pragtfulde, brede sandstrande, der i høj grad indbyder til både solbadning og standsport. Bølgerne er her større, vandet dybere og strømmen stærkere end i Skagerrak. Det gør badning sjovt her, men husk at det altid skal ske med stor respekt for naturens kræfter. Både fra toppen af klitterne og på en gåtur langs stranden kan I ligeledes roligt og uforstyrret nyde solen gå ned over havet – et betagende syn!

Har I lyst til mere sand mellem tæerne kan det sagtens lade sig gøre. Man kan tage på ørkenvandring kun 10 km fra Lodskovvad . . . Lokationen er Råbjerg Mile - en fascinerende, fredet naturattraktion, der til og med en af de største vandreklitter i Europa. Råbjerg Mile rummer omkring 4 millioner kubikmeter sand og er 35-40 meter høj. Den danner en ”miniørken” på næsten 1 kvadratkilometer og bevæger sig hvert år omkring 15 meter i nordøstlig retning.

I Skagen Klitplantage ligger en anden af områdets helt store attraktioner, den tilsandede Sct. Laurentii Kirke, der blev opført i slutningen af 1300-tallet, hvor den på det tidspunkt var den største kirke i Vendsyssel. Flere århundreders kamp mod sandet blev opgivet og kirken lukket i 1795. Tårnet lod man stå fordi det kunne bruges som sømærke og resten af kirken blev revet ned.

Fra Lodskovvad er der godt 19 km til hyggelige Skagen, hvor I finder et væld af kulturelle oplevelser, lækre strande samt gode restauranter og cafeer i det charmerende byliv med gode muligheder for shopping. Besøg Jyllands absolutte top, spidsen af Grenen, på en tur med Sandormen. Prøv at stå med et ben i hvert hav og nyd det imponerende lys, som er her – en enestående naturoplevelse!

Ved Grenen ligger også Skagen Bunkermuseum, der giver besøgende mulighed for at gå på opdagelse i en ægte bunker fra 2. verdenskrig. I bunkeren findes både filmrum, operationsrum, mandskabsrum, våben mv. Bunkeren var en del af værnemagtens atlantvold og tjente under krigen som sanitetsbunker for de sårede tyske soldater.

Toppen af Jylland byder også på interessante vandreruter. På Grenen findes fire naturstier, anlagt så der er størst mulighed for at opleve alt det, området har at byde på.

Besøg også det næsthøjeste fyrtårn i Danmark - Skagen Fyr, som er 46 meter højt og har 210 trin til toppen. Belønningen for at tage de mange trin er en helt fantastisk udsigt over både Skagen, Grenen, Kattegat og Skagerrak.

På Bøjlevejen 66 i Skagen ligger Skagen Odde Naturcenter, der foruden ved en naturafdeling også formidler kunst og design. Man kan se forskellige udstillinger på centret og i naturafdelingen bliver der arrangeret forskellige kreative aktiviteter for børnene. Her er blandt andet både rav og bølgemaskiner og magnetisk sand at lege med.

Ørnereservatet i Bindslev, kun 19 km fra Lodskovvad, er en helt unik attraktion, som åbner op til rovfuglenes fantastiske verden! Her kan I overvære et show, hvor havørnen, kongeørnen samt vandrefalken og jagtfalken brillerer med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik samt overvære, at de fodres.

Leje af sommerhus i Lodskovvad med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Lodskovvad med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Lodskovvad på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Lodskovvad nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Lodskovvad - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Lodskovvad. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Lodskovvad. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Lodskovvad hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lodskovvad her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Lodskovvad, et feriehus i Lodskovvad eller en feriebolig i Lodskovvad er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Lodskovvad til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lodskovvad nu!

Vælg mellem 181 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Flot natur
Lodskovvad
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Tæt på indkøb og havn
Aalbæk
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Meget sne og glat på hele sommerhusområdet. Byen hyggelig, men meget er lukket i hverdagene.
Lodskovvad
5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Området er placeret godt, for at “komme væk” -Skagen -Hirtshals- Skiveren osv. men der er ikke rigtig noget, som man kan nå i gåafstand
Lodskovvad
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Gode ruter til gåture
Lodskovvad

Andre artikler

  1. Sommerhus Ålbæk

    Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
    Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland