Roligt ferieområde dejlig tæt på både skønne naturoplevelser og spændende attraktioner for hele familien. Fra Tårup Strand er der kort køreafstand til hyggelige og charmerende byer som Nyborg, Kerteminde og Svendborg og mange muligheder for både badning, cykling og vandreture.
Vælg mellem 32 sommerhuse
Sommerhus i 2 plan til 6 personer, beliggende i et roligt sommerhusområde i Tårup.
Sommerhus i 2 plan til 6 personer, beliggende i et roligt sommerhusområde i Tårup. Huset er beliggende på en 870 m² stor havegrund, og der er en badebro i nærheden. Fra 1. sal er der udsigt til Storebælt fra den store franske altan. Emne nr.121-71-8037

Det rolige og fredelige ferieområde Tårup Strand ligger tæt ved den lille landsby Tårup på Fyns østkyst ud til Storebælt og cirka 10 km syd for Nyborg. Området er helt ideelt til en vellykket ferie for lystfiskere og naturelskere. Der er mange naturskønne områder i umiddelbar nærhed – eksempelvis Tårup Lundeskov og Kajbjerg Skov, der har afmærkede vandreruter.

Badestranden ved Tårup har småsten og er meget børnevenlig, da vandet er lavt og stille. Foretrækker I at bade i lidt dybere vand kan I bruge strandens badebro med badestige. Fra standen er der flot udsigt over Storebælt. Stranden er også velegnet til at sejle ud fra enten i en lille båd eller i kano.

Er vejret ikke strandvenligt kan en tur til det dejlige, børnevenlige badeland i Bøsøre, ca. 6 km fra Tårup Strand, anbefales. Badelandet er indrettet i tre niveauer med sauna øverst. Herfra er det muligt at sidde og nyde den flotte udsigt over Storebælt. Bassinerne har en vanddybde fra 30-128 cm, to rutschebaner samt spabad.

Vil I opleve området på cykel har Østfyn sin egen regionale cykelrute, nr. 50, der går fra Nyborg til Svendborg igennem smuk natur og forbi skønne kulturseværdigheder.

Kysterne langs Østfyn byder på unikke forhold indenfor fiskeri efter havørreder og her i blandt naturligvis også kysten ved Tårup Strand.

Naturoplevelserne kan med fordel suppleres med en udflugt til Nyborg, hvor I kan opleve den hyggelige atmosfære i bymidten. Byen er en kongeligt anlagt fæstningsby fra middelalderen og har derfor 1800-tals renæssancebygninger, toppede brosten og en voldgrav. Midtbyen har et fint udvalg af butikker og spisesteder. I Nyborg ligger også de spændende kulturhistoriske attraktioner Nyborg Slot og Borgmestergården som gode udflugtsmål.

En anden spændende og meget børnevenlig attraktion er Fjord og Bælt Centeret i Kerteminde – godt og vel 30 km nord for Tårup Strand. Her kan hele familien sammen komme tæt på havets dyr og få en oplevelse, hvor alle sanser tages i brug. Hos Fjord og Bælt Centeret må du altid gerne ”se med fingrene” i udstillingens to rørebassiner med henholdsvis sten- og sandbund, og i sommersæsonen afholdes mange aktiviteter som blandt andet krabbefangerkonkurrence og fiskefodring. Den 40 meter lange undervandstunnel har vinduer direkte ud til Kerteminde havn og fjord. Dette gør det muligt at opleve livet på havbunden helt tæt på og samtidig med, at man er tørskoet . . .

Kom med på natureventyr i Fyns moderne, naturhistoriske museum Naturama, hvor såvel Danmarks som Nordeuropas natur er iscenesat med imponerende lyssætninger, livagtige lysbilleder og fascinerende naturfilm. Naturama har både faste og skiftende udstillinger. I både weekender og ferier arrangeres der rundvisninger, shows og aktiviteter for de besøgende. Naturama ligger i Svendborg 30 km syd for Tårup Strand.

Snyd heller ikke jer selv for et besøg på Egeskov Slot i Kværndrup – en af Nordeuropas fineste renæssancebygninger med tilhørende park, som bliver kaldt Danmarks smukkeste have. Både slottet og de tilhørende store avlsbygninger er indrettede med udstillinger af flotte samlinger af alt fra motorcykler og veteranbiler til klædedragter, dukkehuse mv.

Leje af sommerhus Tårup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Tårup Strand med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Tårup Strand er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Tårup Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tårup Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Tårup Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Tårup Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Tårup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tårup Strand her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Tårup Strand, et feriehus Tårup Strand eller en feriebolig Tårup Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Tårup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tårup Strand nu!

Vælg mellem 32 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Naturskøn og stille område.
Tårup
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Huset ligger dejligt tæt på strand.
Tårup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Der var en grusvej der førte ned til en campingplads så der var meget trafik og støj
Tårup
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Super beliggenhed, første række til vandet, så havde det været 5?? men vi klager overhovedet ikke.
Tårup
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 maj
Centralt beliggende i forhold til seværdigheder. Byer, oldtidsminder og natur
Tårup

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S