Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Limfjorden privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 214 sommerhuse Destinationer under Limfjorden

Lej dit luksus sommerhus Limfjorden privat her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende luksus sommerhus Limfjorden privat her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et luksus sommerhus Limfjorden privat hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Det er meget populært at holde ferie i et luksus sommerhus Limfjorden privat, og derfor er der også rift om dem.Jo tidligere du starter med at søge efter et luksus sommerhus Limfjorden privat til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Tips til oplevelser i området

Vi kendte til øen, det passer os fint med fred og ro

Meget stille og roligt.. Skønt

Godt område for natur elskere

Der fire museer og se i byen, Sneglehuset, Kystcenteret, Sea war museum og Jyllandsakvariet, flere spisesteder men uden for sæsonen er der begrænset åbningstider.

Vi har altid syntes, at området er et af de bedste i Danmark.  Stenaldercentret, Livø, ture ad de små veje langs fjorden og Løgstør er et must!

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Limfjorden privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Limfjorden privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super hjemmeside og udvalg af sommerhuse.

Absolut god service via internet og mail.

Nemt og dejligt via hjemmesiden.

Nemt og hurtig booking og kanon hurtig svar fra kundeservice :-)

Vælg mellem 214 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Andre artikler