Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et stort luksus sommerhus i Danmark. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 907 sommerhuse Destinationer under Danmark
luksus sommerhus danmark xxl_160-E5005
Emne nr. 160-E5005.

Luksus sommerhus i Danmark XXL – Book dit sommerhus her!

Feline giver dig til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse i Danmark XXL. Det betyder at du på kort tid kan få et overblik over alle dine muligheder, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse i Danmark XXL i hele Danmark, og i flere forskellige størrelser. Klik på et af linkene for at finde et sommerhus i den størrelse, du har brug for:

12 personer14 personer - 16 personer18 personer20 personer22 personer24 personer30 personer40 personer eller flere

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på 87 24 2251 eller på info@feline.dk.

Vi har sommerhuse til alle

Uanset hvor mange I er som skal af sted, vil du uden besvær kunne finde et sommerhus i en passende størrelse hos Feline. Gæld dig til at tilbringe nogle afslappende og hyggelige dage i sommerhuset sammen med gode venner eller familiemedlemmer.

luksus pool sommerhus__130-E04350
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 130-E04350.

Se luksus sommerhuse i Danmark XXL med pool på denne side

Børnene vil elske sommerhusets pool rum ud over alt andet. Som tommelfingerregel stiger størrelsen på poolen i takt med størrelsen på sommerhuset. I de største huse vil der ofte også være et aktivitetsrum med forskellige spil.

sommerhus med aktivitetsrum_160-A3001.
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Weekendophold og miniferie

I behøver ikke at booke jeres luksus sommerhus i Danmark XXL i en hel uge, hvis I ikke har brug for det. Man kan sagtens leje sommerhuset med et mindre antal overnatninger; faktisk helt ned til 2.

Vær dog opmærksom på at det typisk ikke er ret meget dyrere at vælge en tredje overnatning. Udvalget af sommerhuse med 3 overnatninger er desuden større, end dem med 2 overnatninger.

Princippet er det samme, hvis dit udgangspunkt er 3 overnatninger; en fjerde koster som regel ikke så meget mere. Klik på et af linkene for at det aktuelle udvalg (du kan ændre antal personer på den side du kommer til):

Se luksus sommerhuse i Danmark XXL med 2 overnatninger her

Se luksus sommerhuse i Danmark XXL med 3 overnatninger her

Se luksus sommerhuse i Danmark XXL med 4 overnatninger her

1-2 uger i et luksus sommerhus i Danmark XXL

Hvis I ønsker at tilbringe 1-2 uger i sommerhuset, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Klik på et af linkene for at det aktuelle udvalg (du kan ændre antal personer på den side du kommer til):

Se luksus sommerhuse i Danmark XXL (1 uge) her

Se luksus sommerhuse i Danmark XXL (2 uger) her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus i Danmark XXL du beslutter dig for at leje, er du 100% dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi garanterer, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus til en lavere pris end os.

Hvis der skulle ske en fejl i vores priskontrol refunderer vi hele differencen direkte til din konto.

Skulle du have spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Danmark XXL, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at hjælpe. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 907 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark