Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
Vælg mellem 15.938 sommerhuse Destinationer under Danmark
Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
Sommerhus i efterårsferien (Emne nr. 332-020145)

Efterårsferie i Danmark er ens betydende med fred og ro til at slappe af og nyde ferieområdet. Efterårsferien ligger nemlig uden for højsæsonen, så det er muligt at færdes ude i naturen, uden at være sammen med en masse andre end sin familie, hvis det er det, man ønsker, og de store køer ved seværdighederne er passé for i år.

Sommerhus udlejning i uge 42 er derfor populært, og Danmark er allersmukkest i efterårets gyldne farver. Temperaturen i uge 42 er som regel meget behagelig og helt perfekt til opdagelsesture i ferielandets flora og fauna. Udflugter og sightseeing er også meget skønnere nu, hvor den værste varme har lagt sig.

Man bør begynde at kigge efter et sommerhus til leje i uge 42, så snart sommerferien er til ende, hvis man søger et ledigt sommerhus i uge 42 i et bestemt område af Danmark, for sommerhusene er meget populære. Et familievenligt og rummeligt sommerhus er nemlig det helt perfekte valg til en ferie, hvor både børn og voksne kan føle sig godt tilpas.

Et sommerhus i uge 42 byder på hyggelige rammer, hvor man både kan lave ting sammen men også trække sig tilbage med en bog. Sommerhuse i Danmark i uge 42 findes i alle afskygninger, så I kan vælge et tæt på vandet, hvis I er vilde med at være på stranden i al slags vejr, eller ved en af nationalparkerne, hvis det er de store naturoplevelser, I søger. Efter en dag med frisk vind og oplevelser, er det skønt at komme hjem til brændeovnshygge og måske varm kakao.

Holder man efterårsferie i sommerhus i uge 42, kan man sagtens opleve, at efterårets solstråler stadigt er fulde af varme. Det kan derfor stadigt nås at tage på cykel- og skovture med madkurven, trave en herlig tur langs vandet og spise frokost uden for på en café eller restaurant i en af feriebyerne. Om I vælger at gå på sightseeing i de gamle købstæder eller i de større byer, så venter der jer spændende oplevelser, og det er altid sjovt at shoppe i en fremmed by.

Blandt de mange aktiviteter og seværdigheder, der hører en efterårsferie til, er landets forskelligartede museer, bunkeranlæggene langs kysten, oplevelsesparker og badelande. Man kan også gå i vikingernes eller de kendte kunstneres fodspor – mulighederne er uendelige.

Vælger man ikke at planlægge aktiviteter til hele ferien på forhånd og lade spontaniteten råde, får man ofte uventede og uforglemmelige oplevelser med hjem fra ferien.

Vælg mellem 15.938 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
 • Sommerhus med pool i uge 42

  Nyd det idylliske efterår i Danmark og tilbring en uforglemmelig ferie med familien. En behagelig og familievenlig atmosfære og mange aktivitetsmuligheder giver de perfekte betingelser for en afslappende familieferie i et sommerhus.
  Efterårsferie Danmark pool 090-05702
Vis alle artikler om Danmark